*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
ontwerp-zonder-titel-2.png ontwerp-zonder-titel-2.png

2024 begint in een Steylaerts badkamer

Droomt u van een nieuwe badkamer? Zet uw goede voornemens meteen om in een bezoek aan onze showrooms. Want tot eind februari krijgt u tijdens de Opendeurdagen een aankoopcheque ter waarde van 2024 euro op uw badkamerrenovatie cadeau!

Maak uw afspraak

2024 euro cadeau op uw badkamerrenovatie!

Dat heerlijke gevoel dat als u in de spiegel kijkt alles weer mooi en strak is. Daar doen we het bij Steylaerts voor bij onze badkamerrenovaties. En daar gaat een strak stappenplan achter schuil. Zodat niets aan het toeval wordt overgelaten:

  • De badkamerexpert die écht naar u luistert
    Uw badkamer is een van de meest intieme plekken in uw huis. Die kent u natuurlijk als de beste. Daarom starten we elke afspraak met goed naar u te luisteren. Hier en daar tonen we u nieuwigheden of kleine hacks, zoals een inloopdouche of vloerverwarming die het dagelijks gebruik nog comfortabeler maken.
  • Waterdichte planning van de werken
    Bij een totale renovatie van uw badkamer komen maar liefst 7 verschillende technieken aan bod. Geen wonder dat het waar specialistenwerk is om al die vakmensen en hun planning strak op elkaar te laten aansluiten. Zo streven we ernaar om de werken binnen de 14 werkdagen af te ronden. Niemand wil immers lang zonder badkamer zitten.
  • 10 jaar garantie op uw badkamerrenovatie
    Onze ervaring en grondige manier van werken zorgt ervoor dat we u na de werken maar liefst 10 jaar garantie op uw badkamerrenovatie kunnen bieden. Zo kunt u nog jarenlang nagenieten van die goede voornemens van 2024.

En om u het in uw nieuwe badkamer extra comfortabel te maken, krijgt u van ons bij het begin van dit nieuwe jaar een aankoopcheque ter waarde van 2024 euro op uw badkamerrenovatie cadeau. Als dat niet mooi meegenomen is …

* Actievoorwaarden: Deze actie loopt tot 29 februari 2024 en omvat een forfaitaire korting t.w.v. 2024 euro (inclusief btw) op uw badkamerrenovatie. Geldig voor elke bestelde badkamerrenovatie vanaf 23.000 euro, exclusief btw.

Kom nu uw nieuwe badkamer passen tijdens de Open Badkamerdagen

Tijdens de Open Badkamerdagen in januari en februari zijn onze showrooms in Temse en Lier doorlopend van 9 tot 18 uur open. Ook op zondag van 13 tot 18 uur.

U ontdekt er ruim 5.000 m2 badkamerdesign, op ware grootte uitgewerkt tot in het kleinste detail. Zo ziet u meteen hoe uw badkamer er bij u thuis kan uitzien. Bovendien evolueren ze voortdurend mee met de laatste nieuwe trends. U ontdekt er ook dit jaar weer heel wat nieuwigheden op het vlak van sanitair, tegels, comfort en duurzaamheid.

NIEUW: Iets gezien dat u mooi vindt? Onze badkamerexperts integreren het meteen in de 3D visualisatie die we van uw nieuwe badkamer maken. Zo kunt u zich alles nog levensechter voorstellen. Precies waar u zich op mag verheugen eens uw goede voornemens uitgevoerd zijn.

Goed om te weten: wilt u er zeker van zijn tijdens ons Open Badkamerdagen snel geholpen te worden? Maak dan meteen uw afspraak: dat kan vanaf hier rechtstreeks in onze agenda’s.

i6a1627.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Meer dan 5.000 m² inspiratie wacht op u. Spring binnen of maak hier meteen uw afspraak.

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00