menu
Steylaerts Logo

De vloer is warmer in een Steylaerts badkamer

U droomt al lang van de perfecte badkamer? Onze experts weten precies hoe ze dat moeten aanpakken. Van de eerste ideeën tot en met een volmaakte afwerking. En dat allemaal volgens een strakke timing, precies binnen uw smaak en budget. Met deze maand nog net dat beetje extra luxe: gratis vloerverwarming*. Kom langs in onze showrooms in Temse of Lier en ontdek er alles over.

Maak nu uw afspraak

Meer dan warme voeten alleen

Vloerverwarming maakt uw droombadkamer helemaal af. Geen overbodige luxe in deze koudste periode van het jaar. Vloerverwarming is immers:

  • efficiënt én energiezuinig
  • gezellig warm
  • esthetisch mooier
  • ideaal voor renovatie
  • makkelijk te programmeren

Bovendien kiezen we bij Steylaerts graag voor de elektrische vloerverwarming van Ditra-Heat. Met het aparte besturingssysteem regelt u de temperatuur van uw badkamervloer op een slimme, eenvoudige én energiezuinige manier. Kortom, ideaal voor een nog zorgelozer renovatie van uw badkamer.

Lees verder

Gratis* vloerverwarming in januari

En omdat januari traditioneel nu eenmaal dé koude-voeten-maand bij uitstek is, krijgt u er bij de renovatie van uw badkamer de vloerverwarming deze maand gratis bovenop. U zou voor minder op kousenvoeten langskomen toch?

Kom langs in Temse of Lier

* Deze actie geldt voor elke badkamerrenovatie vanaf 23.000 euro, excl. btw. Bij de gratis vloerverwarming geniet u een forfaitaire korting van 1.500 euro + btw. Dit bedrag komt overeen met de prijs voor aankoop en installatie van een thermostaat en ca. 4 m² vloerverwarming.