menu
Steylaerts Logo

Genieten begint in een Steylaerts badkamer

Met het lengen van de dagen begint het traditioneel te kriebelen om eindelijk werk te maken van al die huiselijke plannen … Een nieuwe badkamer bijvoorbeeld! Om het niet bij plannen te laten, zetten we bij Steylaerts de hele maand februari onze deuren én ideeën nog wijder open. Zodat we u vol kunnen gieten met inspiratie … en ook een beetje bubbels. Kom langs in onze showrooms in Temse of Lier en geniet van onze Open Badkamerdagen.

Maak nu uw afspraak

Welkom op onze Open Badkamerdagen

Maar liefst 4500 m2 showroom in Temse en Lier dompelt u onder in de wondere wereld van badkamers, de renovatie ervan en de vele mogelijkheden.

U ontdekt er:

  • De laatste nieuwe trends in tegels, inloopdouches, sanitair, technieken … kortom alles wat met een badkamer te maken heeft.
  • Een levensecht moodboard aan badkamertaferelen waardoor het heerlijk slenteren en écht windowshoppen is. Een ware experience …
  • Onze enige echte badkamerexperts die u als geen ander begrijpen en vlot naar een concreet plan voor uw droombadkamer begeleiden.

Want een nieuwe badkamer, daar komt heel wat bij kijken. Daarom nemen we u al van bij uw eerste bezoek in alle rust en tot in detail mee door het stappenplan dat u wacht als u voor een renovatie van uw badkamer bij Steylaerts kiest. Zo bent u helemaal zeker dat we niets aan het toeval overlaten en kunt u met een gerust hart verder genieten.

Tip: Breng bij uw afspraak best een ruwe schets en de afmetingen van uw bestaande badkamer mee. Dan maken we de plannen meteen concreet. U hoeft niet in detail op te meten, dat gebeurt later immers door onze project managers!

Gratis inspiratiesessies op 18 en 25 februari

En alsof er nog niet genoeg inspiratie is, kunt u op zaterdag 18 februari in Lier en 25 februari in Temse ook terecht bij onze professionele partners. Zij geven doorlopend tot 16 uur inspiratiesessies over hun innoverende oplossingen:

Hoe voelt vloerverwarming nu echt? Vanaf wanneer is het interessant als bijverwarming? En is het nu echt zo voordelig voor uw portemonnee? Bij onze partner Schlüter-Systems bent u rechtstreeks aan de bron voor al uw nieuwsgierige én kritische vragen. U krijgt altijd een eerlijk en vakkundig antwoord.

  • Tijd voor een inloopdouche in plaats van een bad? Carrodrain heeft een waterdicht systeem:

Een inloopdouche plaatsen is geen sinecure. Maar onze partner Carrodrain demonstreert maar al te graag hun waterdichte oplossing. Die bovendien ook nog eens qua design perfect blendt in zelfs de meest strak vormgegeven badkamers. Een gouden tip voor uw badkamer!

Kies uw eigen korting* en ontvang een gratis zeemzoet geschenk

Helemaal overtuigd? Dan krijgt u er tijdens de Open Badkamerdagen een mooie extra korting bovenop. Een korting die u helemaal zelf mag kiezen: gaat u voor een gratis hangtoilet of een gratis hifi-installatie in uw badkamer? Of krijgt u liever 1.000 euro korting op uw inloopdouche? De keuze is aan u!

En omdat niet alleen onze projectmanagers en vakmannen, maar ook onze bijtjes deze zomer extra productief waren, krijgt u er nog een gratis potje unieke Steylaerts honing bij. Lekker op de boterham, maar verrassend genoeg … ook in bad!

Waar wacht u nog op? Maak vandaag nog uw afspraak en we verwelkomen u binnenkort graag met bubbels in Temse of Lier!

Kom langs tijdens de Open badkamerdagen

€ 1.000 korting op uw inloopdouche

Gratis hangtoilet

Gratis muziekinstallatie

* Bestelt u een badkamerrenovatie bij Steylaerts tussen 30 januari en 28 februari 2023, kiest u zelf uw korting. Aan deze actie zijn enkele voorwaarden verbonden:

  1. De actie geldt voor elke badkamerrenovatie vanaf 23.000 euro, excl. btw.
  2. Kiest u voor een nieuwe inloopdouche, geniet u een forfaitaire korting van 1.000 euro + btw.
  3. Kiest u voor een gratis hangtoilet met plaatsing, geniet u een forfaitaire korting van 1.000 euro + btw.
  4. Kiest u voor een gratis muziekinstallatie, geniet u een forfaitaire korting van 1.950 euro + btw.