menu
Steylaerts Logo
18 januari 2018

3 futuristische badkamers die iedereen wel wil hebben

Alles evolueert snel en dus ook badkamers. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Steylaerts plaatst 3 futuristische badkamers in de spotlight. Want ‘een-ver-van-mijn-bed-show’ zijn deze toekomstige badkamers niet meer.

De douche op maat

Een douche heeft tegenwoordig heel wat functies: massagesproeiers, lichtgevende douchekoppen,… Maar deze douche brengt je badkamerervaring naar een volgend niveau. Met maar liefst 6 douchekoppen kan je je douchebeurt helemaal programmeren naar jouw wensen! Een beetje harder aan de rug maar wat zachter op het hoofd? Het kan allemaal!

futuristische-badkamer-1.jpg

De verborgen badkamer

Ben je meer het type dat een moderne maar eenvoudige badkamer wil? Dan is deze verborgen badkamer misschien wel iets voor jou? De badkamer is 1 grote ruimte en enkel de douchekop die in het plafond hangt verraadt dat dit een badkamer is. Douchen kan dus in het midden van de badkamer, een vrijer gevoel kan je volgens ons niet hebben! Een ontspannen bad nemen? Geen probleem! De vloer gaat opzij en het bad komt tevoorschijn. Fantastisch idee toch?

futuristische-badkamer-2.jpg

De all-in badkamer

Niets zo gemakkelijk als een all-in badkamer! Deze toren of zuil is een toilet, wasbak, verlichting en kast in 1! Het enige dat ontbreekt (en volgens ons het meest belangrijke) is de douche. Want die is niet aanwezig. Maar geen paniek, daar zorgen wij bij Steylaerts voor! Kom dus gerust langs met jouw futuristische ideeën, wij helpen je naar jouw droombadkamer!

futuristische-badkamer-3.jpg

Bron: inspirerend wonen

Deel deze pagina