5 tegeltrends voor in de badkamer

Een badkamer renoveren is niet zo’n eenvoudige klus. We worden overvallen met tal van inspiraties voor de badkamer en dat maakt het soms moeilijk om een tegel te kiezen. Wij bij Steylaerts helpen je alvast op weg met deze 5 tegeltrends van het moment! 

Metrotegel

De metrotegel is z’n grauw grijze impressie uit de ondergrondse metrogangen kwijt. Deze eenvoudige en strakke tegels hebben hun karakter weer in eigen handen genomen en zich tot de nieuwste trend van deze tijd gebombardeerd. Met zijn simplistische look maakt de metrotegel jouw badkamer klassiek maar wel modern. Bovendien zijn de metrotegels te verkrijgen in verschillende kleuren.  

Retrovloer

We hebben het al een paar keer vermeld, maar de retrotegel is nog steeds aan een opmars bezig! De combinatie met een strak en mooi meubel is helemaal in! Hou je decoratie simpel maar goed en laat je vloer de blikvanger van je badkamer zijn!

Strips

Strips geven een andere dimensie aan je badkamer. Het lijkt een combinatie van de Rockstone en de mozaïek, maar heeft wel een eigen persoonlijkheid. Je douchemuur accentueren? Dat kan perfect met deze strips! 

Geometrie

Een patroon dat je gelukkig maakt door er alleen maar naar te kijken, dat is de kunst van geometrie! Geometrische designs zoals driehoeken, vierkanten, cirkels en nog veel meer, fleuren in 2017 je ochtenden op en maken je avonden chique! 

Marmer

Marmer was in 2016 al een vaak gekozen tegel, maar 2017 heeft daar helemaal geen rem op gezet. Je badkamer krijgt een elegante stijl dat met veel gecombineerd kan worden. Bovendien is hij nu in verschillende kleuren beschikbaar. Pluspunt van de marmer: duurzaam en heel onderhoudsvriendelijk! 

Kom zeker eens langs in één van onze showrooms en ontdek jouw tegeltrend! Ons verkoopteam staat klaar om jou te helpen!

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak