menu
Steylaerts Logo
28 november 2019

All I want for Christmas… is a new badkamer

Waarom uzelf niet eens verwennen met een mooi cadeau onder de kerstboom?  Wat dacht u van een nieuwe badkamer? Weg met die lekkende kranen, here comes Santa met een nieuwe badkamer! Zo geniet u nog vele jaren van uw kerstcadeau.

Geef een badkamer cadeau

Bij Steylaerts kiest u zelf uw kerstcadeau

December is cadeautjesmaand bij Steylaerts. Wij hebben voor u drie prachtige geschenken onder onze boom liggen. Reeds vanaf een totale bestelwaarde vanaf €15.000 mag u uw favoriete cadeautje zelf uitkiezen!

KORTING 1: Gratis hifi installatie

Bent u een muziekliefhebber? Of luistert u graag naar het meest recente radionieuws tijdens het douchen? Dan is onze hoogkwalitatieve en discreet geplaatste hifi-installatie van het topmerk DENON zeker iets voor u!

KORTING 2: Gratis inloopdouche

Overstappen van een bad naar een douche? Of gewoon op zoek naar een strakke badkamer? Onze inloopdouches van CARRODRAIN zijn elegant, 100% waterdicht en ze komen altijd met 10 jaar garantie.

KORTING 3: Gratis vloerverwarming

Nooit meer koude voeten in de badkamer? Dan is onze elektrische DITRA-HEAT vloerverwarming uw perfecte cadeau. Wij voorzien een apart besturingssysteem zodat je badkamertemperatuur makkelijk en autonoom regelbaar is.

Snel en makkelijk een offerte? Boek nu hier online uw afspraak in één van onze showrooms.

Kerstactie: kies uw cadeau

Prettige feesten en we wish you een Happy Badkamer!

Het Steylaerts Team

Maak uw afspraak

Deel deze pagina