Bathsphere: het bad van de toekomst?

Hoe het bad van de toekomst eruit ziet? Dit zou het wel eens kunnen zijn. De ontwerper heet Alexander Zhukovsky en zijn creatie ‘Bathsphere’. Het concept overstijgt onze verwachtingen dus wij kijken al uit naar de toekomst!

Bathsphere geeft een bad nemen een heel nieuwe dimensie en volgt het concept van een ‘ruimte in een ruimte’. Het bad hangt aan het plafond met een waterbuisaansluiting die het bad kan laten vollopen. In tegenstelling tot wat we nu gewoon zijn is dit bad bolvormig waardoor je erin kan ‘cocoonen’. Meer en meer mensen zien de tijd die ze spenderen in de badkamer als een ik-moment en willen dan ook ten volle ontspannen. Zeg nu zelf, wie kan er geen warm bad verdragen na een vermoeiende dag op het werk? Dankzij de bevestiging in het plafond en de bolvorm ervaar je een soort gewichtloosheid, met nog meer ontspanning als resultaat. 

fantastische extraatjes

Om de ervaring van Bathsphere nog aangenamer te maken heeft Alexander nog enkele snufjes toegevoegd. Zo kan je de temperatuur van het water veranderen met één simpele druk op een knop. De verlichting binnenin is regelbaar en ook een aangenaam geurtje kiezen is mogelijk in dit bad!

Bathsphere is voorlopig nog een concept, maar wij hopen dat daar snel verandering in komt! 

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak