menu
Steylaerts Logo
21 april 2020

Dagdromen is productief!

Corona houdt ons in de ban… En we hebben tijd, veel tijd om ook na te denken, te dagdromen en dingen aan te pakken die u al lang wil aanpakken. Misschien is uw badkamer al jaren toe aan een make-over? Dan moet u zeker voldoende dagdromen! Dagdromen stimuleert immers het creatieve deel van uw hersenen.  Zo bedenkt u de leukste ideetjes voor uw nieuwe badkamer.

Dagdromers aan de macht

Maar liefst 20 tot 50% van onze dag spenderen we aan dagdromen. Dat lijkt best veel. Maar toch is dagdromen veel productiever dan u zou denken. Het zet ons brein aan om creatief met situaties om te gaan. Dagdromen tijdens het sporten of het uitoefenen van een schijnbaar eentonige taak levert vaak leuke frisse ideeën op.  Uw hersenen hebben immers tijd vrij, en komen zo in een creatieve modus. 

Dat werd bewezen in een onderzoek aan de universiteit van Gent. Om te verifiëren of dagdromen inderdaad creatiever maakt, hielden onderzoekers aan de Universiteit Gent de ‘baksteentest’ bij twee groepen. De opdracht: bedenk zoveel mogelijk dingen die je met een baksteen kunt maken. “De ene groep moest een taak uitvoeren die om veel concentratie vroeg, de andere groep kreeg een wat saaiere taak, waarbij de proefpersonen makkelijker konden wegdromen”, vertelt onderzoeker Ernst Koster aan RTL Nieuws.

Dagdromen over uw badkamerplannen

Dagdromen kan dus ook helpen om uw droombadkamerplan in mekaar te puzzelen! We helpen u graag een beetje op weg. In onze showroom bent u alvast welkom om te komen dagdromen. Tientallen badkamers zijn er op ware grootte uitgewerkt. Zo krijgt u creatieve en gekke ideetjes aangereikt waardoor u zeker de nodige inspiratie vindt voor uw badkamer!

Bent u iemand die graag een ontspannend bad neemt of springt u liever snel in een hippe inloopdouche? Gaat u voor warm en landelijk? Of mag het strak en modern zijn? Steylaerts heeft in elke stijl levensgrote badkamers uitgewerkt om uw dagdromen te stimuleren.

Bij Steylaerts durven we ook dagdromen! Wij dromen elke dag mee met onze klanten terwijl ze hun badkamerdromen tot werkelijkheid maken! 

Komt u graag eens vrijblijvend dagdromen bij Steylaerts?  Maak hier online uw afspraak in één van onze showrooms.

Maak hier uw afspraak

Bron: tui.be

Deel deze pagina