De 10 mooiste terrassen ter wereld

De omgeving ontwaakt uit haar winterslaap,  vogels beginnen vrolijk te fluiten, de zon straalt weer. We voelen dat de lente nu echt losbarst! En niets is leuker dan enkele vrienden op te bellen en een terrasje te doen! Wij vonden 10 terrassen ter wereld waar wij wel eens een wijntje willen consumeren. Onze nummer 1 vind je helemaal onderaan!

Shangri-La hotel in Parijs

Klinken op dit terras is adembenemend. Op de achtergrond de Eiffeltoren en een beetje ‘du vin, du pain et du boursin’! Parfait!

Sky Bar in Bangkok

Een terras gelegen op het dak van het 2de hoogste gebouw van Bangkok. Niet voor mensen met hoogtevrees dus! Sky bar ligt bovenop het Lebua Hotel en geeft een fantastisch uitzicht over de hoofdstad van Thailand!

Scarlett Hotel in Cornwall

Wie graag tot rust komt kan dat best in Cornwall, Zuid-Engeland. Het terras van het Scarlet Hotel laat je genieten van de natuur en sereniteit van de omgeving. Ideaal voor een weekendje weg. 

Villa Honegg Hotel in Zwitserland

Op de Bürgenstock berg in Zwitserland ligt het Villa Honegg Hotel met een prachtig terras. Het uitzicht op het meer van Luzerne doet je meteen genieten van de Zwitserse natuur! 

Duquesa de Cardona Hotel in Barcelona

Op enkele minuten stappen van de beroemde promenade, Las Ramblas, ligt het Duquesa de Cardona Hotel. Met een panoramisch uitzicht op de haven van Barcelona en een zwembad om even af te koelen een absolute hotspot!  

Mayfair Hotel in Miami

De rooftopbar van het Mayfair Hotel in Miami geeft je een uniek zicht op Miami! Elke zondag met DJ! 

Mandarin Oriental in Parijs

Wie het graag romantisch maakt met z’n tweetjes kan beter een kamer boeken in het Mandarin Oriental in Parijs. Het dakterras biedt een rustige maar fenomenale open ruimte. Perfect voor een huwelijksaanzoek als je het ons vraagt. 

Melia ME in Londen

Op de tiende verdieping van het Melia ME London hotel kan je in stijl genieten van een drankje in de Radio Rooftop Bar. Het panoramisch uitzicht op de Britse hoofdstad Londen geeft dat tikkeltje extra aan een avondje uit.

Brown TLV Hotel in Tel Aviv

Wie graag lekker lui met een cocktail in de hand ligt te zonnebaden kan dat op het terras van het Brown TLV hotel. Het terras is wel enkel open in de zomer. 

Six Sense Hotel in Thailand

Dat Thailand bekend staat om haar fantastische uitzichten is geen geheim, maar deze plek is toch wel de kers op de taart. Met je favoriete drankje uitkijken op de Phang Nga baai op een zwoele zomeravond. Voor ons absoluut de nummer 1 uit dit lijstje! Een beetje ver, maar definitely onze bucket list waard!

Bron: Luxury design
Foto's: Pinterest

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 22 december tot en met donderdag 3 januari (Wintersluiting)
Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 22 december tot en met donderdag 3 januari (Wintersluiting)

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak