menu
Steylaerts Logo
Blog De favoriete badkamer van project assistant Tinne
08 februari 2019

De favoriete badkamer van project assistant Tinne

Project assistants, de Robins van onze Batman project managers! Daar is Tinne één van! Ze zorgt ervoor dat badkamerrenovaties van begin tot einde vlekkeloos verlopen. Ook zij heeft een favoriete badkamer uit onze showroom gekozen!

Ik ga voor de Carreau badkamer! Het is landelijk en stijlvol, meer moet dat voor mij niet zijn!

Tinne

De-favoriete-badkamer-van-tinne.png

“De landelijke Carreau reeks heeft een tijdloze uitstraling! Ze past perfect bij een Cottage interieur”, zegt Tinne. Deze tegels zijn een beetje golvend waardoor jouw muur in de badkamer er heel dynamisch uitziet! “De Carreau tegel past niet alleen in de badkamer, maar ook in andere ruimtes”, vertelt Tinne. “Denk maar aan de wand in de keuken of misschien zelfs in de hal? Voor mij is deze tegel veelzijdig en past hij zowat in elke kamer!”

Kleuren

Een groot voordeel aan deze reeks is dat ze in verschillende kleuren bestaat! Wil je een serene en rustige badkamer? Dan kan je voor de witte of beige kleuren gaan. Mag het wat speelser? Ga dan voor het felle geel of rood! Maar het kan ook strakker met het zwart of donkerbruin. “De Carreau Kiwi is mijn absolute favoriet”, zegt Tinne. “De groene kleur is erg catchy maar toch niet te fel. Ideaal om de ruimte wat op te leuken.”

Kleuren-in-badkamer.png

Accent

Een leuke eigenschap van de Carreau tegeltjes is dat ze ook perfect als accentmuur kunnen gebruikt worden! “De muur achter het toilet of van de douche in de kijker zetten is een eitje met deze tegels”, vertelt Tinne. “Het zorgt voor wat meer schwung in de badkamer! Ik breng regelmatig tijd door in mijn badkamer en dan mag het echt wel gezellig en sfeervol zijn!”

Accent-in-badkamer.png

Ben jij helemaal weg van de Carreau reeks? Kom dan zeker naar onze showrooms en ontdek hem zelf!

De hele maand februari krijgt u gratis vloerverwarming bij aankoop van een badkamerrenovatie! Bovendien verwennen we je het hele weekend met pannenkoeken en koffie!

Maak een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom