menu
Steylaerts Logo
01 februari 2019

De favoriete badkamer van Sales Assistant Carmen

Jouw eerste echte contact bij Steylaerts is met onze Sales Assistants. Ze ontvangen je met een grote glimlach en helpen je graag bij je eerste badkamervragen! Zo ook Carmen uit onze showroom in Temse. Samen met haar collega Tine staat zij altijd klaar voor onze klanten! Zij koos een iets of wat atypische badkamer uit de showroom, maar wel haar absolute favoriet!
Ik koos niet toevallig voor de Rockbadkamer! Deze badkamer heeft een stoere uitstraling en hoog rock-n-roll gehalte! Ideaal voor mij!

Carmen

De Rock-tegel is een nieuwe reeks in onze collectie! Hij is de gladde imitatie van een rotsblok zonder dat hij zijn robuuste karakter heeft verloren! Ideaal voor mensen die ‘out of the box’ denken. 

Deze reeks past zich makkelijk aan verschillende stijlen aan, zo vindt ook Carmen: “Of landelijk nu je stijl is of je bent eerder voor de moderne look, deze tegel past bij alles! Een bruin houten meubel of een wit strak meubel, ze passen allebei perfect bij de Rock-reeks!”

Kleur en formaten

De Rock-tegel is verkrijgbaar in het donkergrijs zoals op de foto's. "Deze kleur is echt een perfecte nabootsing van de natuurlijke rotskleur", zegt Carmen. "Ik vind dat zeker en vast een pluspunt!"

Goed om te weten is dat deze reeks in verschillende formaten beschikbaar is. “Het leuke aan verschillende groottes is de speelsheid van de tegel”, vertelt Carmen. “Het is een goed idee om deze verscheidene formaten te combineren. Dat geeft de badkamer extra cachet en dan zien de muren en vloer er niet altijd hetzelfde uit.” De Rock-collectie is beschikbaar in 80x80, 80x180 en 26,5x180.

Onderhoud

De Rock-tegel zorgt wel wat voor gezichtsbedrog. Van ver ziet hij er ruw uit en denk je al snel dat dit geen makkelijk te onderhouden tegel is. “Helemaal niet waar”, zegt Carmen. “Vanaf het moment dat je de tegel aanraakt voel je meteen hoe glad hij wel niet is. Het is het beste van twee werelden: een gladde tegel die zich heeft vermomt in een ruw pakje”. 
 
Onderhoud is dus een eitje! De Rock-reeks is bovendien een keramische tegel wat maakt dat je helemaal ‘save’ zit want vuil of andere substanties dringen niet door in deze tegels.

Ben je ook benieuwd naar de Rock-badkamer? Kom hem dan zeker ontdekken in onze showrooms in Temse of Lier! Maak zeker een afspraak op onze website, dan bent u sneller geholpen! 
Elk weekend van februari verwennen we jou met heerlijke pannenkoeken en koffie! Deze maand uitzonderlijk op zondag geopend van 13u00 tot 17u00!

Maak hier een afspraak

Deel deze pagina