menu
Steylaerts Logo
Blog De favoriete badkamer van sales assistant Laura
28 september 2018

De favoriete badkamer van sales assistant Laura

Wie onze showroom binnen stapt krijgt meteen de spontane lach van Laura te zien! Een zachtaardige dame waar heel wat pit in zit! En daar hoort ook een pittige badkamer bij! Laura koos voor de Andes badkamer.
De Andes badkamer ziet er voor mij heel natuurlijk uit en dat spreekt mij enorm aan! Het is een imitatie van natuursteen en eigenlijk bijna niet te onderscheiden van echte natuursteen.

Laura

De-favoriete-badkamer-van-laura.png

Zoals Laura al aangeeft is de Andes collectie een perfectie imitatie van natuursteen. Het is een goede mix van rots- en leisteen. Dankzij de patronen is elke tegel verschillend waardoor je veel structuur hebt in de badkamer. "Geen enkele tegel lijkt op elkaar waardoor je de natuur helemaal naar voor kan brengen in je badkamer", zegt Laura. “Bovendien heeft de Andes collectie dankzij de ruwe textuur automatisch een antislip laag. Handig voor mensen met kleine kinderen en ook voor jezelf is het heel gemakkelijk.”

Andes-tegels.jpg

De Andes tegels zijn beschikbaar in heel wat kleuren. “Grijs, beige, aardekleur of zelfs bijna zwart, deze tegels hebben heel wat kleurmogelijkheden”, zegt Laura. “Er is voor iedereen een Andes tegel die in de smaak valt! Ook combinaties van verschillende kleuren kan zeker!”

Andes-collectie.png

Voor wie het ook wat meer mag zijn heeft geluk met deze collectie want je kan er de speelse kant mee uitgaan. De Andes is beschikbaar in 60x60, 75x75, 45x90, 30x60 en 75x150. “Heel wat leuke formaten om je eigen ding mee te doen! Bovendien ook in mozaïek beschikbaar. Ideaal als accentmuur in de inloopdouche bijvoorbeeld!”

Andes-tegels-maat.jpg

De Andes collectie is een keramische tegel wat ook heel wat voordelen met zich meebrengt. “Onderhoud is absoluut geen probleem! Wie vlekken maakt of hardnekkige vloeistoffen morst mag op beide oren slapen want de Andes laat niets doordringen!”, zegt Laura.

Door deze fantastische factoren kan de Andes collectie ook makkelijk buiten gebruikt worden. Deze tegel bestaat ook in 2 cm dik dus kan je er ook makkelijk je terras van maken!

Benieuwd naar de Andes badkamer? Aarzel dan niet om langs te komen! Morgen de laatste opendeurdag van september! Haast je snel naar onze toonzalen in Lier of Temse!

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom