menu
Steylaerts Logo
14 september 2018

De favoriete badkamer van sales assistant Lisa

De vriendelijke ontvangst van onze sales assistant Lisa brengt bij iedere klant een lach op zijn of haar gezicht ! En onze nieuwe tegelcollectie brengt een lach op Lisa’s gezicht want ook zij koos haar favoriete badkamer uit onze showrooms!
Een voorwaarde van een topbadkamer is voor mij frisheid! Ik wil kunnen opstaan en ‘gewekt’ worden door de badkamer en daarom is de Dolphin badkamer ideaal voor mij! Ze voelt licht en heel open aan.

Lisa

“Deze badkamer is heel strak en tijdloos”, vindt Lisa. “Gecombineerd met een strak meubel, is deze badkamer helemaal af! Deze tegel past ook heel goed met zwart sanitair. Zwart kraanwerk wordt populairder en dat vind ik meer dan terecht!”

De Dolphin tegel is beschikbaar in beige, lichtgrijs of donkergrijs. Deze kleuren zijn populair in de badkamer dus er is voor ieder wat wils. De beige kleur heeft iets weg van de duinen. De grijze kleuren zijn koeler maar daarom niet minder aangenaam!  “Ze stralen ook een zekere rust uit”, zegt Lisa. “De kleuren komen niet hard over maar hebben eerder een zachte ondertoon.” De Dolphin tegel heeft wel heel wat nuance wat ervoor zorgt dat hij speels overkomt! “Een absoluut pluspunt”, vindt Lisa. “De badkamer mag van mij zen en de ultieme plek van ontspanning zijn maar zeker niet saai!”

De Dolphin badkamer heeft een heel egale tegel die makkelijk te onderhouden is. “Komen er vlekken op, dan kan je ze er meteen afvegen. Het is heel makkelijk om deze badkamer te poetsen en neemt niet veel tijd in beslag”, zegt Lisa. “Bovendien is dit een keramische tegel wat betekent dat deze ijzersterk is, geen vlekken, oliën of zuren opneemt en heel wat jaren meekan!”

Ben jij ook benieuwd naar deze Dolphin badkamer? Kom dan gerust langs! In september is het opendeur met gratis vloerverwarming! Ideaal voor een gezellig warme badkamer tijdens de winter! Elke zaterdag trakteren we op wafels!

Maak een afspraak

Deel deze pagina