De favoriete badkamer van vloerder Jan

Jan, één van onze vaste huisvloerders, kent als geen ander hoe de tegels in een badkamer geplaatst worden. Hij tegelt er één per week en is toch best fier op zijn werk! Benieuwd naar zijn favoriete tegel? 

Woodstone is voor mij de ideale tegel in een badkamer! Je kan er zoveel kanten mee uit. Elke Woodstone badkamer die ik plaats heeft een andere sfeer, dat maakt een badkamerrenovatie zo leuk! 

Jan

“Ik ben vooral fan van de Vista Woodstone collectie”, zegt Jan. “Het geeft perfect weer wat een landelijk interieur moet zijn en is ook warm en gezellig! En de badkamer mag van mij gerust een plek van ontspanning en gezelligheid zijn.”

“Ik vind een Woodstone het mooist als deze van vloer op muur wordt doorgetrokken”, zegt Jan. “De hele badkamer moet ook niet met Woodstone bekleed zijn, maar een accentmuur mag wel. De douche bijvoorbeeld of rond het bad!” Met een Woodstone kan je ook veel combineren. De dikte van een Woodstone varieert en daarmee creëer je een leuk effect. 
 

Kleur

Als de Woodstone een donkere kleur heeft kan je best combineren met een lichtere tegel zodat je de badkamer niet verdonkert. “De badkamer mag niet zwaar worden. Daarom ben ik voorstander van een licht beige tegel met een donkere Woodstone”, zegt Jan. “Een lichte tegel kan je dan weer combineren met zowel licht als donkere aanvullingstegels. Je kan er dus eigenlijk heel veel kanten mee uit!” De Vista collectie is beschikbaar in 3 kleuren: Fumo, Vapore en Aria. Dus of je nu heel licht of heel donker wil gaan, deze collectie heeft alle mogelijkheden!

Vista Vapore

Vista Aria

'Parket' in de badkamer

"Wie houdt van hout en dit ook in de badkamer wil plaatsen is het beste af met een Woodstone”, zegt Jan. “Parket in de badkamer is geen aanrader en tegenwoordig zijn parket en Woodstone niet meer van elkaar te onderscheiden.” Woodstone heeft bovendien de eigenschappen van een keramische tegel en kan dus tegen water! 

Nivelleersysteem

“Als ik zie dat klanten een Woodstone in de badkamer willen ben ik helemaal in mijn nopjes”, zegt Jan. “Ik vind het een plezier om te plaatsen en ben best wel fier als er weer zo’n badkamer af is. Maar vergis je niet, het is niet makkelijk om te plaatsen doordat Woodstones lang zijn! Maar door het gebruik van een nivelleersysteem hangt alles perfect recht en mooi op z’n plaats. En voila, alweer een prachtige badkamer afgewerkt!” 

Ben je ook fan van Woodstones in de badkamer? Kom onze hele collectie ontdekken in onze showroom! De hele maand maart krijg je nog gratis vloerverwarming bij aankoop van een badkamerrenovatie! Elke zaterdag is er een Italiaanse barista aanwezig die voor jou koffies maakt en heerlijke dolci serveert! 

Maak hier uw afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)
Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak