menu
Steylaerts Logo
13 juli 2017

De favoriete tegel van facility assistant Katrien

Facility, een belangrijke tak binnen zowat elke firma. Katrien, onze facility assistant, liet haar ogen de vrije loop in de toonzalen en vond haar favoriete tegel!
Mijn favoriete tegel is de Step! De tegel heeft een eenvoudige look maar is wel wat speelser dankzij de spikkels en vlekjes die erop te vinden zijn. Het maakt van de Step een rustige tegel maar zeker en vast niet saai!

Katrien, facility assistant

Uitgebreid gamma

De Step tegel heeft een uitgebreid gamma. Zo is hij beschikbaar in donkergrijs of greige (combinatie van grijs en beige). Daarnaast kan hij zowel op de vloer als op de wand worden geplaatst of gecombineerd worden met de mozaïek. ‘De mozaïek is ideaal om in je inloopdouche of rond het bad te plaatsen', zegt Katrien. 'Het brengt als het ware een kwinkslag op de muur. En hoewel het van hetzelfde gamma is brengt de mozaïek toch weer iets anders in de badkamer’, zegt Katrien. ‘Bovendien kan zo goed als elk meubel gecombineerd worden met deze tegel. Een detail, maar wel heel belangrijk detail.'

Favoriete-tegel-van-Katrien-1.jpgFavoriete-tegel-van-Katrien-2.jpg

Onderhoud

Over het onderhoud valt niet heel veel uit te klaren volgens Katrien. ‘De Step is een gladde tegel en één van de meest onderhoudsvriendelijke tegels uit ons gamma. Afkuisen gaat heel makkelijk en vuil is amper te zien. Ideaal voor elk gezin! En een badkamer waar niet veel poetswerk aan is wil iedereen, toch?’

Benieuwd naar de Step tegel? Kom hem snel bezoeken in één van onze toonzalen in Berlaar of Temse tijdens onze opendeurdagen in september! Elke zaterdag verwennen we u met gratis wafels, een glaasje bubbels en een lekkere koffie!

Maak hier een afspraak!

Favoriete-tegel-van-Katrien-4.jpg
Deel deze pagina