menu
Steylaerts Logo
Blog De favoriete tegel van facility assistant Katrien
13 juli 2017

De favoriete tegel van facility assistant Katrien

Facility is een belangrijke tak binnen elke firma, en zeker ook bij Steylaerts. Katrien, onze facility assistant, liet haar ogen de vrije loop in de showrooms en vond haar favoriete tegel.

Speelse spikkels van de Step

"Mijn favoriete tegel is de Step, zonder twijfel! De tegel heeft een eenvoudige look maar is tegelijk ook wat speelser dankzij de spikkels en vlekjes die erop te vinden zijn. Het maakt van de Step een rustige maar ook vrolijke tegel."

Uitgebreid gamma

"De Step heeft een uitgebreid gamma. De tegel is beschikbaar in donkergrijs of greige (combinatie van grijs en beige). Hij staat mooi op zowel de vloer als op de wand, en bestaat ook in een mooie mozaïek-variant." 

"De mozaïek is ideaal om in de inloopdouche of rond het bad te plaatsen. Het brengt een leuke kwinkslag op de muur. Dat is toch weer iets anders in de badkamer. Ook fijn is dat zo goed als elk meubel gecombineerd kan worden met deze tegel. Een detail, maar wel een belangrijk detail."

Favoriete-tegel-van-Katrien-1.jpg
Favoriete-tegel-van-Katrien-2.jpg

Onderhoud

"De Step is een gladde tegel en één van de meest onderhoudsvriendelijke tegels uit ons hele gamma. Poetsen gaat heel makkelijk en vuil is amper te zien. Ideaal dus voor elk gezin! En een badkamer waar niet veel poetswerk aan is wil iedereen, toch?"

Ontdek de tegel in onze showrooms

Benieuwd naar de Step-tegel? Kom hem bewonderen in één van onze showrooms.

Favoriete-tegel-van-Katrien-4.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom