menu
Steylaerts Logo
Blog De favoriete tegel van magazijnier Gunther!
25 oktober 2018

De favoriete tegel van magazijnier Gunther!

Magazijnier Gunther zorgt er samen met zijn teamgenoten voor dat elke badkamer de juiste tegels heeft, maar ook dat de juiste voegsels en lijmen klaarstaan en dat het magazijn een geoliede machine is! Als we Gunther in onze showroom loslaten heeft hij meteen zijn favoriete tegel gevonden: de Lounge Caliza!
“De Lounge Caliza sprong meteen bij mij in het oog! Een zachte tegel maar toch zit er een tikkeltje speelsheid in”

Gunther

Favoriete-tegel-van-magazijnier-gunther.jpg

De Lounge Caliza is één van de populairste tegels uit onze toonzalen! Deze tegel toont meteen dat de landelijke stijl ook strak kan zijn en straalt ook veel warmte uit! “Wat opvalt is dat de Lounge Caliza er van ver heel egaal uitziet maar wie wat dichterbij komt ziet dat hij toch ook wat gespikkeld is, zegt Gunther. Hij heeft dus twee effecten en dat heeft niet elke tegel!”

De Lounge Caliza wandtegel is beschikbaar in 45x120 en de vloertegel is in 80x80. “Deze reeks heeft grote tegels waardoor de ruimte groter lijkt dan ze eigenlijk is, vertelt Gunther. Als de voeg tussen de tegels dan nog eens bijna dezelfde kleur heeft lijkt alsof je hele muur bedekt is met 1 tegel.” Naast de beige-achtige kleur is de Lounge tegel ook beschikbaar in de Acero kleur. “Acero is eigenlijk de grijze variant van de tegel. Hij is even zacht van kleur als de Caliza maar geeft wel een frisser gevoel, aldus Gunther.”

Doordat de Lounge tegel zachtaardig is past ook bijna elk meubel erbij. Of het nu strak wit is, grijs, taupe kleur of een bruin houten meubel, dat maakt niet uit! Geen enkel meubel zal vloeken met deze tegelreeks!

De Lounge Caliza is een keramische tegel die een effen textuur heeft. Dit is handig qua onderhoud want veel werk is er niet aan. Bovendien zullen vlekken niet snel te zien zijn dankzij de gespikkelde print. Deze tegel kan in ruimtes geplaatst worden waar echt geleefd wordt zoals de keuken of de badkamer want oliën, vlekken en andere hardnekkige stoffen zullen deze tegels niet beschadigen!

Lounge-caliza.jpg

Ook benieuwd naar de Lounge Caliza? Kom hem snel bezoeken in onze toonzalen!

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom