menu
Steylaerts Logo
07 juli 2017

De favoriete tegel van showroom manager Camille

Camille, showroom manager van onze toonzaal in Berlaar, werkt samen met haar team van verkopers heel hard aan de badkamerdromen van onze klanten. De showrooms kent ze helemaal vanbuiten maar toch was de keuze om haar favoriete tegel niet moeilijk.
“Mijn keuze viel meteen op de ‘Massive’. Deze grijze tegel werd nog maar net in onze toonzalen geplaatst en is dus vers van de pers. Maar zijn bijzonder karakter overdonderde me meteen waardoor mijn favoriete tegelkeuze snel was gemaakt!"

Camille

Look ’n feel

De ‘Massive’ tegel heeft een aparte look ’n feel. Maar wat maakt deze tegel nu speciaal? “Eerst en vooral heeft de ‘Massive’ tegel een natuurlijke look. Je brengt stenen, rotsen en bergen bijna letterlijk naar je vloer en muur. Bovendien is hij ook zeer genuanceerd. Elke tegel heeft zijn uniek patroon en geeft in combinatie een wauw-effect”, zegt Camille. De ‘Massive’ heeft ook twee structuren. Je kan de tegel in een gladde vorm maar ook in structuurvorm verkrijgen. “De structuurvorm voelt ruwer aan. Heeft een goede antislip functie en komt nog natuurlijker over dan de gladde vorm.”

Tegels-Camille-1.jpgTegels-Camille-2.jpg

Grote formaten

Een pluspunt van de ‘Massive’ is dat deze ook in grote formaten beschikbaar is. Naast de standaard 60x60 cm tegel kan je deze ook in 120x60 cm plaatsen. “Het groot formaat van de ‘Massive’ vind ik absoluut een voordeel. Het geeft meer dynamiek aan de ruimte”, vertelt Camille.

Onderhoud

“Tot slot wil ik nog meegeven dat de ‘Massive’ een heel onderhoudsvriendelijke tegel is. Vlekken kan je er in geen tijd afvegen en door het patroon is vuil niet zichtbaar. Een ideale tegel voor elke badkamer!”, aldus Camille.

Tegels-muur.jpg
Camille.jpg
Deel deze pagina