menu
Steylaerts Logo
Blog De favoriete tegel van verkoopster Ann
10 augustus 2018

De favoriete tegel van verkoopster Ann

Verkoopster Ann is één van de nieuwste aanwinsten in ons verkoopteam maar heeft al wel enkele favoriete tegels! "Als ik mag kiezen, ga ik zeker voor de Vista tegel! Het hedendaags design zorgt ervoor dat hij bij heel wat stijlen past."

De Vista is een nieuwe toptegel in ons gamma. Welke stijl jouw voorkeur ook heeft maakt niet uit. Deze tegel past in ieders badkamer en bij elk meubel! "Of je nu een klassiek badkamermeubel verkiest of net heel modern en strak, de Vista tegel leent zich ertoe om alle stijlen aan te kunnen. Dat maakt van deze Vista een ‘allrounder’ die ieders hart kan bekoren", zegt Ann.

Vista-tegel.jpg

Formaten

De Vista tegel is in 3 formaten beschikbaar: de standaard 60x60, 20x120 en 60x120. Deze tegel heeft dus heel wat voordeel omdat je verschillende maten kan combineren. "De 60x60 tegel kan makkelijk op de grond, zegt Ann. De muren kunnen in de 60x120 en achter de douchewand kan je de 20x120 gebruiken. Dat zorgt voor wat dynamiek en pit in de badkamer!", aldus Ann.

Kleur

Voor de Vista tegel zijn er twee kleuren beschikbaar: 'Grigio cemento wet' en 'Bianco calce wet'. "Beide kleuren geven wel een andere sfeer weer", vindt Ann. "De grijze tegel is iets moderner en kan je beter combineren met lichte meubels. De beige versie is luchtiger en rustieker en past perfect in een landelijke stijl". Voor ieder wat wils dus!

Onderhoud

"De Vista reeks is van keramiek en dus heel stevig! Vlekken, oliën of andere viezigheden maken geen schijn van kans om schade toe te brengen! Bovendien is de tegel heel glad en heeft het geen textuur waardoor hij makkelijk te poetsen is. Volgens mij een groot pluspunt voor heel wat gezinnen!", zegt Ann.

Ben jij ook benieuwd naar onze Vista collectie? Kom hem dan ontdekken in onze showrooms in Temse of Lier! Wil u uw badkamer renoveren? Maak dan best even een afspraak, zo vermijd je lange wachttijden!

Maak een afspraak

Favoriete-tegel-van-verkoopster-ann.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom