menu
Steylaerts Logo
Blog De favoriete tegel van verkoopster Carla
13 april 2018

De favoriete tegel van verkoopster Carla

Carla is al jaren in dienst bij Steylaerts en heeft al heel wat tegels de revue zien passeren. Maar toch heeft ze een ultieme favoriet. En niet zomaar eentje, maar wel een hele collectie! Wat er zo speciaal is aan de favoriete tegel van Carla? Ontdek het hier!
Mijn all-time favorite is de Village collectie. Deze betonlook tegel is zo veelzijdig dat hij in elk interieur past.

Carla

Look en feel

De Village collectie heeft veel kleuren in haar gamma. Of je nu fan bent van beige, greige, grijs of bruin leder, je vindt deze kleuren allemaal terug bij de Village reeks. ‘Persoonlijk vind ik de grijze tint de mooiste. Het springt meteen in het oog maar toont heel naturel aan’, zegt Carla.

Naast een ruim kleurenpallet is deze tegel in verschillende maten te verkrijgen. ‘De Village tegels zijn beschikbaar in XXL formaten zoals 75x150 of zelfs 120x120 om zo een strak en modern interieur te creëren’, aldus Carla. De klassieke 60x60 tegel is uiteraard ook beschikbaar in het gamma. ‘Het leuke aan deze verschillende formaten is dat er speels kan worden omgegaan met de muren of vloeren. Het geeft de ruimte meer pit en uitstraling’, zegt Carla. Of je de tegel nu in de living, keuken of badkamer plaatst, de Village tegel past zich aan elke ruimte aan en kan elke stijl aannemen, of het nu modern of landelijk is.

De-favoriete-tegel-van-verkoopster-Carla.png

Onderhoud

De Village reeks is een eenvoudig te onderhouden tegel. Dankzij de gladde structuur is poetsen heel makkelijk. ‘Afhankelijk van welke soort Village tegel je kiest zie je grijze kiezelspikkels, genuanceerde kleurschakeringen en andere patronen in de tegels. Dit zorgt er voor dat vuil amper te zien is, wat volgens mij een absoluut voordeel is’, vertelt Carla.

Nog een pluspunt van deze reeks is dat de Village een volkeramische tegel is. Dus wil je hem liever op je terras leggen? Dan kan dit perfect!

Ben jij helemaal verkocht aan de favoriete tegel van Carla? Kom de Village nu ontdekken in onze showrooms in Berlaar en Temse!

Badkameronderhoud.png

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom