De favoriete tegel van verkoper Thomas

‘Verkopers bij Steylaerts hebben het geluk te mogen werken in één van de meest bruisende showrooms van Europa, boordevol ideeën en inspiratie. Dagelijks spreken klanten vol lof over onze realisatie waar we heel trots op mogen zijn’. Dat is wat verkoper Thomas ons vertelt over zijn functie. Thomas is 23, de jongste verkoper bij Steylaerts en neemt zijn klanten elke dag met veel plezier mee in een tocht door onze inspirerende showrooms. Maar heeft hij ook zelf een favoriete tegel? 

‘Als ik een favoriet mag kiezen dan is dat onze “Pure Natural”, vertelt Thomas. Met zijn warme uitstraling spreekt deze helemaal tot de verbeelding. De perfect gegolfde belijning en zijn zandkleur laten u helemaal wegdromen van een trip door de Afrikaanse Sahara.’

Het “Natural” tegelgamma geeft dankzij de beige tinten een neutrale en rustige sfeer weer. ‘De “Pure Natural” in combinatie met een mooie  vloer- en wandtegel zoals de “Firenze Natural” en de “Corso Natural” creëert een ‘wauw’ gevoel in uw nieuwe badkamer! Voor mij hoort deze combinatie van tegels thuis in mijn perfecte badkamer’, zegt Thomas. 

Bijna voegloos

De “Natural” is bijna voegloos wat een ontzettend gemak is voor het onderhoud. Weer een surplus is dat je hierdoor echt één geheel creëert zonder het rastereffect van de voegen.  

Bent u ook benieuwd naar de “Natural” tegels? Kom deze gerust eens bewonderen in één van onze showrooms in Berlaar of Temse!

  • item 1 
  • item 2
  • item 3

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak