Dit futuristisch snufje zorgt voor een upgrade van de badkamer!

Op de elektronicabeurs in Berlijn stelt elke elektrogigant zijn nieuwste snufjes voor! En ook Philips heeft een heuse stand met de nieuwste gadgets voor de hele woning! Maar er is één snufje dat ze bewust verborgen houden voor het grote publiek! En het is voor de badkamer! 

Niet iedereen mag binnen in het geheime hoekje van Philips maar toch slagen er enkelen in een kijkje te gaan nemen. Foto’s en video’s zijn absoluut uit den boze dus we kunnen het niet op beeld laten zien maar deze uitvinding tart wel alle verbeelding! 
 
Philips ontwikkelde een grote futuristische spiegel. Op het eerste zicht niet zo heel spectaculair. Tot je de verschillende features ontdekt! De spiegel kan je alle nieuwsupdates laten zien van de hele wereld! Wil je je tanden poetsen? Dan komt er bij het nemen van de tandenborstel meteen een ingestelde aftelklok tevoorschijn. Ook de informatie over je gebit wordt geprojecteerd op de spiegel. Handig toch? 
 
Met opkomende virtual reality heeft Philips ook rekening gehouden. Wil je eens een nieuwe baard of haarcoupe proberen? Dan kan de spiegel op voorhand even laten zien hoe er dat bij jou zal uitzien. De conditie van je huid kan ook gemeten worden met een speciaal apparaat. Zo weet je meteen of je huid voldoende gehydrateerd is of niet. 
 
Of deze spiegel echt op de markt zal komen laat ook Philips in het ongewisse. Voor hen is het vooral belangrijk dat ze al hun technieken in één gadget kunnen stoppen en dat het effectief werkt! Wij zouden het in ieder geval heel graag installeren in onze badkamer! 
 
 

Bron: HLN

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)
Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak