menu
Steylaerts Logo
01 mei 2018

Haal kwaliteit, comfort én muziek in huis

Tot 31 mei krijgt u bij een badkamerrenovatie* een gratis ingebouwde muziekinstallatie t.w.v. 1.750 euro inclusief BTW. Ga voor een nieuwe badkamer die u als muziek in de oren klinkt!

Volledig geïntegreerd, ingebouwd én geprogrammeerd

Uw muziekinstallatie** wordt vakkundig mee in uw badkamerontwerp geïntegreerd, ingebouwd en geprogrammeerd door onze vakmannen, die u nadien alles tot in de puntjes uitleggen.

Kom naar onze showrooms en ontdek hoe muziek hoort te klinken in een badkamer. Bovendien kan u elke zaterdag van mei ook nog eens genieten van gratis lekkere koffie en ambachtelijke taart.

Tip: Maak alvast een afspraak om onmiddellijk verder geholpen te worden in onze showrooms in Berlaar of Temse.

Maak nu een afspraak

"De mensen van Steylaerts hebben mij voor 200% overtuigd. Het was een plezier om met zo'n toffe en professionele ploeg samen te werken!"

Luc & Monique
Haacht

(*) Geldig voor een badkamerrenovatie van minimum 20.000 euro inclusief BTW.

(**) Met deze gebruiksvriendelijke muziekinstallatie, de Denon HEOS AMP, kunt u makkelijk Belgische en buitenlandse radiozenders ontvangen. Ook streamen van Spotify, Deezer e.a. is perfect mogelijk. De kwaliteit van deze muziekinstallatie is werkelijk fenomenaal, met 100 watt per kanaal en twee luidsprekers wordt het moeilijk om stil te blijven staan in uw nieuwe badkamer.

Deel deze pagina