menu
Steylaerts Logo
06 januari 2020

Happy new badkamer!

Wat is uw goed voornemen voor 2020? Een nieuwe badkamer? Dat treft! Bij Steylaerts zetten we immers het nieuwe jaar goed in. Bij een badkamerrenovatie kan u zelf uw nieuwjaarscadeau kiezen. En met een beetje geluk mag u zelfs uw valiezen pakken voor een prachtige reis naar Dubai. Waar wacht u nog op?

Maak uw afspraak >

Happy-new-badkamer---Steylaerts.jpg

Kies uw nieuwjaarscadeau

Een nieuw jaar, daar horen cadeautjes bij. En wie krijgt er nu niet graag een prachtig geschenk? Bij aankoop van een badkamerrenovatie vanaf € 17 500 mag u kiezen uit de volgende 3 topcadeaus. Welk is uw favoriet?

CADEAU 1: gratis geluidsinstallatie

Bent u muziekliefhebber? Geweldig! Met de discreet ingebouwde hifi-installatie van het topmerk DENON kan u tijdens het douchen meezingen met uw favoriete hits. Zet uw nachtegalenstem al maar schrap. “I’m siiiiiiinging in the rain…”

CADEAU 2: € 2020 badkamerkorting

Het jaar 2020, dat betekent € 2020 badkamerkorting. Met dat geld kan u bijvoorbeeld 100 bloemboeketten, 878 broden of 6733 wc-rollen kopen. Of, nog beter, u kan meer dan 400 000 liter water gebruiken om in bad te gaan of te douchen.

CADEAU 3: gratis inloopdouche

Droomt u van een prachtige inloopdouche in uw badkamer? In januari krijgt u dit bij Steylaerts er gewoon gratis bij. Onze inloopdouches van CARRODRAIN zien er niet alleen modern en elegant uit, ze zijn ook 100% waterdicht en u krijgt er 10 jaar garantie bovenop.

Happy-new-badkamer---Kies-uw-cadeau---Steylaerts.jpg

Win 10x een prachtige reis naar Dubai voor 2 personen

We zijn nog niet klaar met cadeautjes uitdelen. Met een beetje geluk mag u straks uw reiskoffer klaarmaken om te genieten van een trip naar Dubai. Daar kan u een bezoek brengen aan het hoogste gebouw ter wereld, op woestijnsafari gaan of u laten verwennen in een luxehotel. Het enige wat u moet doen is in januari een bezoekje brengen aan onze toonzaal in Lier of Temse, het wedstrijdformulier invullen, en hopen dat u 1 van de 10 gelukkige winnaars bent.

Maak uw afspraak >

Deel deze pagina