INSPIRATIE: 5 celebrity badkamers

Is jouw badkamer aan vernieuwing toe? Heb je inspiratie nodig? Dan kunnen we best eens bij enkele celebrities binnenkijken. Door hun uiteenlopende stijlen zit er voor iedereen wel een droombadkamer tussen! 

Jimmy Kimmel

De badkamer van Jimmy Kimmel heeft een retro look dankzij de metrotegels. De donkere houten vloer geeft een instant relax gevoel zoals in de sauna.

Heidi Klum

De knappe blondine heeft een hele retro badkamer. De vloertegels hebben een retroprint en het badkamermeubel neemt ons terug mee naar de tijd van Barok. 

CĂ©line Dion

Van een mega badkamer gesproken!! Zangeres Céline Dion kan makkelijk een dansje placeren in haar badkamer in Florida. Het bad staat centraal maar ook de enorme douche met metrotegels springt in het oog. 

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris houdt het graag strak en clean. De inloopdouche is voorzien van een witte marmertegel, een perfecte eye-catcher! 

Olivia Newton John

De Grease-ster deed heel wat harten sneller slaan in de jaren ’70. De badkamer in haar woning in Florida heeft een beige vloer en houten meubel. Opvallend is dat de spiegels zowat de hele muur innemen! 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kom dan zeker eens kijken naar de badkamers in onze showrooms! 

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak