menu
Steylaerts Logo
01 oktober 2019

Oktoberfeesten bij Steylaerts met hoge kortingen!

Oktoberfeest bij Steylaerts! En het gaat knallen door de Alpen: in oktober krijgt u immers bergen kortingen op uw badkamerrenovatie. De ideale gelegenheid om uw oude badkamer een alpenfrisse make-over te geven! 

Omslagfoto-Facebook.jpg

Kies uw korting

Deze maand kiest u bij Steylaerts zélf uw korting! Bij aankoop van een badkamerrenovatie met een totale waarde vanaf €17.500 kiest u zelf uw gratis supervoordeel!

KORTING 1 : Gratis hifi installatie
Bent u een muziekliefhebber? Of luistert u graag naar het meest recente radionieuws tijdens het douchen? Dan is onze hoogkwalitatieve en discreet geplaatste hifi installatie van het topmerk DENON zeker iets voor u! 


KORTING 2 : Gratis inloopdouche
Overstappen van een bad naar een douche? Of gewoon op zoek naar een strakke badkamer? Onze inloopdouches van CARRODRAIN zijn elegant, 100% waterdicht en ze komen altijd met 10 jaar garantie! 


KORTING 3 : Gratis vloerverwarming
Nooit meer koude voeten in de badkamer? Dan is onze elektrische DITRA-HEAT vloerverwarming uw cadeau! Wij voorzien een apart besturingssysteem zodat uw badkamertemperatuur makkelijk en autonoom regelbaar is!

afbeelding-website.jpg

Win vijf shortski's voor 2 naar Ischgl!

Hoort u ook de berg al roepen? Dan hebben wij topnieuws voor u. In oktober maakt u kans op één van de vijf duotickets naar Ischgl! Wat moet u doen? Breng gewoon een bezoekje aan onze toonzalen in Lier of Temse en vul een deelnemingsformulier in.  Zo eenvoudig is het.  En wie weet mag u samen met uw partner de skilatten aanbinden! Bent u geen skiër?  Geen probleem, voor u hebben we een zalige 'genietweek' in de Alpen geboekt.  Heerlijke wellness op topniveau.

Leuk extraatje : elke zaterdag zorgen we voor een echte Alpensfeer met heerlijke Oostenrijkse hapjes en drankjes! 

Foto-artikel-2.jpg
Deel deze pagina