menu
Steylaerts Logo
30 augustus 2019

Opendeur bij Steylaerts in september met SUPERKORTINGEN!

In september is het Opendeur bij Steylaerts! Droomt u van een nieuwe badkamer? Spring dan zeker eens binnen in onze showrooms in Lier of in Temse en ontvang direct een gedetailleerde offerte. Bovendien krijgt u op onze badkamerrenovaties altijd 10 jaar garantie!

omslagfoto-Facebook.jpg

Superkortingen in september!

Nieuw schooljaar, nieuwe badkamer? Kom in september langs voor uw droombadkamer en kies zelf uw korting! U heeft de keuze uit een van onderstaande opendeurkortingen.  Deze straffe promo is reeds geldig voor badkamerprojecten vanaf 17.500 euro excl. btw. 

KORTING 1 : Gratis hifi installatie
Bent u een muziekliefhebber? Of luistert u graag naar het meest recente radionieuws tijdens het douchen? Dan is onze hoogkwalitatieve en discreet geplaatste hifi installatie van het topmerk DENON zeker iets voor u! 


KORTING 2 : Gratis inloopdouche
Overstappen van een bad naar een douche? Of gewoon op zoek naar een strakke badkamer? Onze inloopdouches van CARRODRAIN zijn elegant, 100% waterdicht en ze komen altijd met 10 jaar garantie! 


KORTING 3 : Gratis vloerverwarming
Nooit meer koude voeten in de badkamer? Dan is onze elektrische DITRA-HEAT vloerverwarming uw cadeau! Wij voorzien een apart besturingssysteem zodat uw badkamertemperatuur makkelijk en autonoom regelbaar is!

afbeelding-website.jpg

_Z3A2756.jpg

Verwennerij op zaterdag!

Elke zaterdag van september verwennen wij u met heerlijke koffies en Italiaanse dolci! Kom dus zeker langs voor uw nieuwe badkamer en een hapje en drankje! 

Maak hier een afspraak!

afbeelding-barista.jpg

Deel deze pagina