menu
Steylaerts Logo
27 januari 2020

Opendeur in februari

In februari zetten we onze deuren wagenwijd open! Droomt u van een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Steylaerts aan het juiste adres. Deze maand kiest u namelijk zelf uw superkorting. Kom langs in één van onze showrooms en maak kans op een luxe cruise (niet Tom Cruise) voor 2 personen! Bovendien zijn we in februari ook op zondag open van 13u tot 18u!

Maak uw afspraak

Kies uw superkorting

Warme voeten, een prachtige inloopdouche of dansen op uw favoriete muziek? Dat bepaalt u helemaal zelf. Bij aankoop van een badkamerrenovatie met een totale waarde vanaf €17.500 kiest u zelf uw gratis supervoordeel!

CADEAU 1: gratis muziekinstallatie

Bent u muziekliefhebber? Geweldig! Met de discreet ingebouwde hifi installatie van het topmerk DENON kan u tijdens het douchen meezingen met uw favoriete hits. Zet uw nachtegalenstem al maar schrap. “I’m siiiiiiinging in the rain…”

CADEAU 2: gratis inloopdouche

Droomt u van een prachtige inloopdouche in uw badkamer? In februari krijgt u dit bij Steylaerts er gewoon gratis bij. Onze inloopdouches van CARRODRAIN zien er niet alleen modern en elegant uit, ze zijn ook 100% waterdicht en u krijgt er 10 jaar garantie bovenop.

CADEAU 3 : Gratis vloerverwarming

Nooit meer koude voeten in de badkamer? Dan is onze elektrische DITRA-HEAT vloerverwarming uw cadeau! Wij voorzien een apart besturingssysteem zodat uw badkamertemperatuur makkelijk en autonoom regelbaar is!

WELK CADEAU KIEST U?

Win 4 luxe cruises voor 2 personen!

Wie in februari langskomt in onze showrooms in Lier of Temse maakt kans op een luxe cruise voor 2 personen! Een nieuwe badkamer én uw vakantie geboekt, wat wil u nog meer? Lees hieronder ons wedstrijdreglement.

Wij verwennen u

In februari verwennen we onze klanten net dat tikkeltje meer. Elke weekend, zowel op zaterdag als op zondag, kan u genieten van gratis heerlijke pannenkoeken en koffie!

Maak uw afspraak

Deel deze pagina