menu
Steylaerts Logo
20 februari 2018

Poets je badkamer een pak sneller met deze tips!

Wekelijks al die uren schrobben in de badkamer beu? Als de poetsvrouw het voor jou doet heb je een luxeleven maar als die taak op jouw schouders valt ben je wel even bezig. Maar dan kan Steylaerts voor een lichtpuntje in het donker zorgen. Hou bij je badkamerrenovatie deze tips in het achterhoofd en halveer de poetstijd in de badkamer!

Hangtoilet

Niets zo handig als een hangtoilet. Het is esthetisch mooier en moderner in de badkamer maar vergemakkelijkt het poetsen ook nog eens. Geen hoekjes en kantjes waar je nog moet rond schrobben. In één beweging eronder door en hup, klaar is kees! 
Hang ook je wc-rolhouder en -borstel omhoog. Zo blijft de hele vloer rond het toilet vrij en hoef je dus geen extra werk te verrichten.

Dunne voegen en grote tegels

Ga voor dunne voegen tussen je tegels. Hoe breder de voegen, hoe meer vuil ze kunnen opnemen en hoe langer jij dus ook in de badkamer staat om ze te poetsen. En eerlijk? Dit houdt niemand 30 jaar vol. Of kies grote tegels, 75 x 150 bijvoorbeeld! Hoe groter de tegel, hoe minder voegen en dus ook minder poetswerk.

Ingewerkte kranen

Wil je je meubel of tablet vrijhouden? Dan kan je je kranen inwerken in de muur. Geeft een strakke sfeer aan je wastafel en is hygiënischer in gebruik en in het poetsen.

Een nis in de douche

Ga je van een bad naar een douche? Dan is een nis misschien wel iets voor jou! Een nis is een makkelijk in te bouwen opbergplaats voor bijvoorbeeld zeep of handdoeken. De nis wordt mee betegeld met de douche en is net als je tegels even makkelijk af te kuisen. Zo staan je producten ook niet op de grond in het water. WIN WIN! 

Met deze tips zal poetsen al een pak sneller gaan! Van plan om je badkamer te renoveren? Neem deze tips dan zeker mee bij het ontwerpen van je nieuwe badkamer. Hulp nodig bij de badkamerrenovatie? Kom dan gerust bij ons langs! Wij leiden het hele project in goede banen en jij hoeft je helemaal geen zorgen te maken! In februari kan je genieten van opendeurvoorwaarden en op zaterdag van heerlijke gratis pannenkoeken!

Maak hier uw afspraak

Deel deze pagina