menu
Steylaerts Logo
20 februari 2020

Sauna in de badkamer? Topidee

Even ontstressen na een vermoeiende werkdag? Of bent u volledig in vakantiemodus? Een bezoekje aan de sauna is steeds weer heerlijk. Het wordt nog beter wanneer u zelf een eigen privésauna heeft. Niet mogelijk? Toch wel. We vertellen u graag alles over een sauna in uw badkamer.

Ruimte in uw badkamer

Wie denkt dat hij een grote ruimte nodig heeft om een sauna te plaatsen, heeft het mis. U hebt echt geen grote badkamer nodig. De ruimte van een bad is perfect voldoende om een eigen sauna te plaatsen. Maar hoe meer ruimte u hebt, hoe meer luxe u uiteraard kan toevoegen aan de sauna.

TIP: maak een afspraak in onze showroom met één van onze verkopers. We bekijken graag samen met u hoe we een sauna in uw badkamer kunnen integreren.

Bron foto: gervi.be

Finse sauna of infraroodsauna?

Of u nu kiest voor een Finse- of infraroodsauna, beiden hebben hun voordelen. Bij een Finse sauna ervaart u het ‘echte’ saunagevoel. De hoge temperatuur en de typische opgietsessies zorgen ervoor dat de warmte tot diep in uw spierweefsel binnendringt. Let er bij een Finse sauna wel op dat er geen water het hout kan binnendringen. Wanneer uw badkamer erg vochtig is, kan u best kiezen voor een infraroodsauna. Hierbij dringen de infraroodlampen rechtstreeks door in het lichaam. Nog een voordeel van de infraroodsauna is dat deze cabines sneller klaar zijn voor gebruik.

Bron foto: gervi.be

Wellness in uw badkamer

Een sauna in uw badkamer heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is zonder twijfel dat u op elk tijdstip een ontspannend momentje voor uzelf kan nemen. Maar ook de privacy en de hygiëne zijn volgens sauna-eigenaars een belangrijke troef. Verder zal uw weerstand verhogen als u regelmatig een saunasessie doet, en door het zweet worden afvalstoffen uit uw lichaam afgevoerd. Tot slot zorgt een privésauna ervoor dat de waarde van uw woning verhoogt. Kortom, als u een saunaliefhebber bent, en u hebt een beetje ruimte over in uw badkamer, dan hoeft u niet te twijfelen. Wilt u ook graag een sauna in uw badkamer? Onze verkopers helpen u met plezier verder in onze showroom.

Maak uw afspraak >

Bron foto: gervi.be

Deel deze pagina