menu
Steylaerts Logo

Superpromo in maart

Ook in maart geniet u bij Steylaerts van ongelooflijke voorwaarden. Wat dacht u van een gratis inloopdouche, een gratis Rituals wellness pakket en heerlijke macarons, cupcakes en hapjes voor alle bezoekers? Maak snel uw afspraak in één van onze showrooms in Lier of Temse en geniet van deze tijdelijke actie.

Gratis inloopdouche

Een inloopdouche is onmisbaar in elke moderne badkamer. Duur zegt u? Helemaal niet, deze maand krijgt u van Steylaerts bij uw badkamerrenovatie de inloopdouche gewoon gratis! De strakke en elegante inloopdouches van CARRODRAIN zijn prachtig en u krijgt er 10 jaar garantie bovenop. Wilt u graag een vrijblijvende offerte? Maak dan HIER uw afspraak om uw droombadkamer te bespreken.

Maak uw afspraak >

Rituals wellness pakket

Een wellnessgevoel in uw badkamer? Dat is de kers op onze taart. Bij Steylaerts wordt u al verwend voordat we aan uw project beginnen. Elke klant krijgt deze maand een gratis wellness pakket van het topmerk Rituals. Zo kan u nu al beginnen te genieten en dromen van uw nieuwe badkamer!

Cupcake café

In maart verwennen we u op zaterdag graag met lekkere zoetigheden. Kom eens langs in onze showroom, en proef van onze heerlijke macarons, cakepops en cupcakes. Welk is uw favoriet? Oh ja, ook de koffie staat uiteraard klaar!

Maak uw afspraak >

Deel deze pagina