search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

24 januari 2018

Van plan om je badkamer te renoveren? Bekijk dan of je in aanmerking komt voor een premie van de overheid!

Een badkamerrenovatie is niet iets wat je elke dag doet! Althans, jullie thuis niet. Wij starten elke dag bijna 5 werven op en weten dus als geen ander op welke premies jullie recht hebben! Het is te gek dat je meer betaalt dan moet! Eens kijken of jij in aanmerking komt voor premies voor deze investering?

Renovatiepremie

Wie zijn sanitair vernieuwt kan in aanmerking komen voor een renovatiepremie. De woning moet wel minstens 30 jaar oud zijn. En of je de premie krijgt hangt af van je inkomen, je woning, andere eigendommen en facturen. Er is een verschil tussen de bewoner en de verhuurder van een gebouw. De premie kan ook pas worden aangevraagd na de werken. Meer informatie over de renovatiepremie vind je hier.

Verbeteringspremie

Je komt in aanmerking voor de verbeteringspremie als je verbeteringen of uitbreidingen wil uitvoeren aan je woning omdat de kwaliteitsnorm van de huidige sanitaire installatie niet meer voldoende is. Hiervoor moet je woning minstens 25 jaar oud zijn. Ook deze premie kan pas aangevraagd worden na de werken. Meer informatie over de verbeteringspremie vind je hier.

Aanpassingspremie

65-plussers ervaren meer en meer dat hun badkamer een aanpassing nodig heeft omdat ze die niet meer kunnen gebruiken zoals ze dat vroeger deden. De meest voorkomende aanpassing is die van een bad naar een inloopdouche want dat maakt het leven heel wat comfortabeler. Je maakt kans op een verbeteringspremie als je de ruimte of woning toegankelijker wil maken of de technische materialen die aan je noden voldoen wilt installeren. Meer informatie over de aanpassingspremie vind je hier

De procedure voor de aanvraag van één van deze premies is heel belangrijk. Lees ze goed door op www.vlaanderen.be zodat je zeker niet voor verrassingen komt te staan. Kom daarna langs bij Steylaerts met jouw badkamerrenovatieplannen! Wij regelen jouw hele badkamerrenovatie tot in de puntjes. Jij hoeft alleen maar te dromen. Doe hier alvast inspiratie op!

Deel deze pagina