menu
Steylaerts Logo
29 mei 2020

Zotte zomerse kortingen

VERLENGD IN JULI

In juni kiest u zelf uw korting bij uw badkamerrenovatie. Een gratis muziekinstallatie of 1.000 euro korting op uw inloopdouche? De keuze is aan u! Bovendien maakt u kans op één van de tien trips met onze motorhomes.  Dan kiest u zelf uw bestemming deze zomer! 

Maak uw afspraak

Kies zelf uw korting

Bij de aankoop van een badkamerrenovatie kiest u in juni zelf uw cadeau. En wat voor cadeau!

Gratis muziekinstallatie
Een streepje muziek terwijl u relaxt in uw badkamer? Onze muziekinstallaties van het topmerk Denon worden discreet ingewerkt in het plafond.  Makkelijk te bedienen vanop uw tablet of smartphone.  Zo creëert u altijd de juiste sfeer tijdens een ontspannend bad of een heerlijke douche. 

Inloopdouche met € 1.000 korting
Een verfrissende douche in de zomermaanden, wat een zalig gevoel... Een ruime betegelde inloopdouche is het toppunt van luxe in uw badkamer.  De douchegootjes van Carrodrain (Belgisch Design!) geven het geheel een elegant en strak accent. Bovenop de 10 jaar garantie op de waterdichtheid krijgt u bij Steylaerts in juni € 1.000 korting op uw inloopdouche! 

WIN een van de 10 motorhome trips! Gratis wedstrijd!

Heeft u vakantiestress door de reisbeperkingen? En zal uw vliegreis nog wel kunnen doorgaan?  Steylaerts heeft de perfecte oplossing voor u.  Een vakantie in België, of een trektocht in het buitenland? Met onze motorhome kiest u zelf de reisbestemming. Kom nu naar Steylaerts en misschien wint u een van de 10 motorhomereizen voor 1 week !

Safety first!

Bij Steylaerts staat veiligheid voorop. Zowel in de showroom als op de werf zorgt Steylaerts dat uw gezondheid steeds gegarandeerd is.  Al onze medewerkers kregen de nodige  beschermingsmiddelen om hun werk vlot en veilig te kunnen uitvoeren.  Safety first, voor u en voor ons!

Maak uw afspraak

Deel deze pagina