Zwart sanitair is de nieuwste trend in onze badkamers !

Zwart sanitair is helemaal in! Wie een nieuwe badkamer plaatst of een badkamerrenovatie wil heeft een uitgebreide keuze aan kraanwerk. Vroeger was dit enkel chroom, chroom of juist ja, chroom. Zwart pakt onze badkamers helemaal in en wij zijn absoluut fan! 

Zwart is het nieuwe wit

Standaard badkamers bestaan vaak uit witte tegels en verchroomd kraanwerk. Wit is de kleur die staat voor reinheid en hygiëne waardoor mensen vaak naar deze kleur terug grijpen. Maar zwart kraanwerk is daarvoor niet minder hygiënisch. Donkere kleuren geven immers een mystieke sfeer mee en stralen elegantie en eenvoud uit. En zwart kan ook echt wel gecombineerd worden met wit! 

Voor ieder wat wils

Zwart sanitair is er voor iedereen en voor elke stijl. Ben je een moderne vogel? Of ga je eerder voor de retro badkamer? Geen zorgen, er is voor iedereen zwart sanitair op maat! Zo staat een zwarte lavabo ook perfect in de landelijke badkamer. De badkamer hoeft hiervoor niet modern ingericht te zijn. 

Bovendien geeft een zwarte badkamer een tijdloos en chique effect! Het is als het ware een upgrade van je standaard badkamer! 
 

Details, details, details!

Voor wie de badkamer tot in de details wil afwerken hebben wij nog leuke extra’s! Plaats eens zwarte handdoekhouders of krukjes! Dit zijn simpele toevoegingen in de badkamer maar ze geven de badkamer meer cachet! En waarom hoeft een douchescherm alleen maar uit glas te bestaan? Ga gerust voor een zwarte omkadering! Dat maakt de badkamer huiselijker!

Wat denk jij? Is zwart sanitair een ‘keeper’ in de badkamer? Laat het ons weten! 
Kom het zwarte sanitair ontdekken in onze showrooms! 
 

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)
Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak