menu
Steylaerts Logo

Projectleider badkamerrenovaties Oost- en West-Vlaanderen

Steylaerts is dé nummer 1 in badkamerrenovatie, met spectaculaire showrooms in Lier en in Temse. Elk jaar realiseren wij ruim 900 projecten, en dat aantal blijft maar stijgen. Daarom breiden we ons team nog verder uit.

Help jij onze klanten gelukkig maken met een gloednieuwe badkamer? Dankzij jouw oog voor detail, jouw hoofd voor efficiëntie en jouw hart voor kwaliteit? Ben jij die fijne, proactieve manager die van start tot eind denkt aan het comfort van de klant? Dan ben jij dé persoon die we zoeken. Je krijgt er heel wat voor terug!

Wat doet een Projectleider?

Als Projectleider vorm je een topteam met de project assistant. Samen ben je verantwoordelijk voor de volledige badkamerrenovatie, van A tot Z: van de planning tot en met de piekfijne uitvoering en afwerking. JIj wordt in jouw regio - we zoeken iemand voor Oost- en West-Vlaanderen- de betrouwbare, bereikbare spil tussen de klant, de onderaannemers en onze eigen plaatsers.

Wie ben jij?

Je bent een communicatieve people manager die zowel technisch als administratief sterk is. Als projectleider ben je van nature een echt organisatietalent. Je weet slim en flexibel jouw prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren. Dankzij jouw goede aanpak werkt het projectteam lekker vlot: efficiënt en met de glimlach. Je werkt graag zelfstandig en denkt in duurzame oplossingen. Je hebt een streepje voor als je al kennis hebt van sanitaire installaties.

Wat krijg je ervoor in de plaats?

Heel véél! Een verrassend boeiende en veelzijdige fulltime functie binnen een gezond, dynamisch en menselijk bedrijf. Steylaerts hanteert hoge standaarden op elk vlak en biedt daarom gepaste permanente opleidingen op topniveau. Je werkt ook tegen erg aantrekkelijke voorwaarden.

Enkele van onze belangrijkste waarden zijn autonomie en respect. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je job. Daarom werk je niet met vaste uren. Je vult die in afhankelijk van de behoeften van je projecten. Lekker flexibel én motiverend tegelijk.

Ben jij de persoon die straks alle complimentjes van onze klanten krijgt? Stuur dan je cv en motivatiebrief via de knop. We kijken ernaar uit!

Afbeelding van Projectleider badkamerrenovaties Oost- en West-Vlaanderen