menu
Steylaerts Logo

Sales Assistant Lier

Steylaerts is dé nummer 1 in badkamerrenovatie, met spectaculaire showrooms in Lier en in Temse. Elk jaar realiseren wij ruim 900 projecten, en dat aantal blijft maar stijgen. Dat is te danken aan meer dan 60 jaar ervaring, aan onze bijzondere manier van werken én aan onze fijne collega’s. Ben jij straks één van ons? Grijp je kans en contacteer ons snel. Je krijgt er heel wat voor terug!

Wat zal je doen?

Als Sales Assistant word jij het eerste persoonlijke contact met de klant, aan de ruime balie van onze showroom in Lier. Dankzij jou voelt de klant zich meteen thuis. Je zorgt ook voor de administratieve ondersteuning van de toppers van het sales team met wie je nauw samenwerkt. Zo word jij de belangrijke spilfiguur tussen de klant en je collega’s van de andere diensten: inkoop, logistiek, boekhouding… Je bent aanwezig tijdens de openingsuren van de toonzaal, tussen 9u en 18u, met een beurtrol op zaterdag.

Wie ben jij?

Een heel fijne en enthousiaste collega, al zeg je het zelf. Je bent gemotiveerd en klantgericht, je helpt mensen vooruit én je houdt ervan projecten tot een goed eind te brengen. Je kunt commercieel denken en je bent ook administratief sterk. Door je slimme aanpak behoud je altijd het overzicht en kan je je prioriteiten stellen zodat je zelfs in de drukte altijd kalm en professioneel blijft. Je houdt bovendien van afwisseling in je job - én ook in taal: je scoort extra punten als je je ook vlot kunt uitdrukken in het Engels.

Wat krijg je ervoor in de plaats?

Heel véél! Een boeiende en verrassend veelzijdige fulltime functie waar je heel wat van opsteekt. Je kan later ook makkelijk doorgroeien, vraag maar aan je collega’s. En dat allemaal binnen een gezond, dynamisch en echt fijn bedrijf. Onze kernwaarden zijn autonomie, respect en opleiding, en dat voel je ook. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur, fulltime, aan aantrekkelijke voorwaarden met extralegale voordelen erbovenop.

Ben jij het die straks onze klant gelukkig maakt, wanneer die onze toonzaal binnen- én weer buitenstapt? Dan maken wij je op onze beurt graag gelukkig!

Afbeelding van Sales Assistant Lier