menu
Steylaerts Logo

Zelfstandig vloerder

Steylaerts is dé nummer 1 in badkamerrenovatie, met spectaculaire showrooms in Lier en in Temse. Elk jaar realiseren wij ruim 900 projecten, en dat aantal blijft maar stijgen. Daarom zoeken we zelfstandige vloerders om onze renovatieteams te versterken. Vooral in de regio’s Lokeren, Sint-Truiden en Leuven.

Help jij ons Vlaamse gezinnen gelukkig maken met perfecte geplaatste badkamertegels? Heb je kennis van chape- en bezettingswerken, en minstens een paar jaar ervaring in tegelwerk? Hou je net als ons van kwaliteit en perfectie, en plaats je vloeren en wanden alsof je ze zou leggen in je eigen huis? Dan doen we je graag een aantrekkelijk voorstel om samen te werken.

Samen zijn we nóg sterker

Steylaerts renoveert badkamers, van afbraak tot afwerking, op slechts een tiental dagen tijd. Dat kunnen we omdat we zo sterk georganiseerd zijn. We maken heldere afspraken en communiceren transparant naar alle partijen zodat het werk voor iedereen vlot en efficiënt kan. Dat is ook handig voor jou: zo kan jij je als zelfstandig vloerder focussen op waar jij zelf het sterkst in bent. Laat de rest maar aan ons over.

Wat verwachten we?

Kwaliteit is een resultaat van ervaring, precisie en teamwork. We verwachten dat je als goed vloerder gepassioneerd bent door je vak. Dan beschik je ook over deze eigenschappen:

  • Je hebt minimum een aantal jaren ervaring in tegelwerk in badkamers
  • Je hebt kennis van de nodige materialen, en ook van chape- en bezettingswerken
  • Je kijkt kritisch naar je eigen werk, kwalitatief en kwantitatief, en stuurt bij wanneer nodig
  • Je werkt ook efficiënt samen in team
  • Je kan een plaatsingsplan correct lezen en denkt proactief en probleemoplossend
  • Je bent communicatief, flexibel en verantwoordelijk
  • Je hebt oog voor detail en noties van esthetiek

Wat krijg je ervoor in de plaats?

Een heel fijne samenwerking! Net omdat we streven naar vlot en efficiënt werk, verloopt onze samenwerking met onderaannemers altijd zo fijn.

Steylaerts hanteert hoge standaarden op elk vlak en biedt jou daarom ook een interne opleiding zodat je nog meer opsteekt. Uiteraard hebben we respect voor je skills en je zelfstandig statuut. Je werkt op zelfstandige basis samen met andere professionals.

Zin om samen te werken met dé nummer 1 in badkamerrenovatie? Kom langs om kennis te maken. Solliciteer via de knop. Onze projectteams kijken er alvast naar uit!

Afbeelding van Zelfstandig vloerder