menu
Steylaerts Logo

Marketing directeur

Steylaerts is de nummer 1 in badkamerrenovatie, met showrooms in Lier en in Temse. Vanuit Wijnegem bewerkt Steylaerts de Antwerpse markt onder het merk ‘azuleo’. Voor de verdere uitbouw van de marketingdienst is de groep Steylaerts op zoek naar een Marketing Directeur.

Wat doet een Marketing Directeur bij Steylaerts?

Als Marketing Directeur ben je de eindverantwoordelijke van de marketingafdeling waar je leiding geeft aan een ervaren team. Met je strategische inzicht, ervaring, creativiteit en coaching skills, til je het team naar een hoger niveau. Je stelt ambitieuze doelstellingen en je zorgt ervoor dat deze ook behaald worden. Samen met het team bewaak je de marketingstrategie. Je werkt nauw samen met de andere directieleden. Je absolute focus ligt op de resultaten die in de verkoop geboekt worden. Je bent uitermate hands-on en operationeel steek je dan ook een handje toe waar dat nodig is. Je kan als geen ander de juiste klemtonen leggen en je voelt meteen aan wat wel en wat niet zal werken. Je hebt een jarenlange ervaring in het opzetten en opvolgen van strategische campagnes en je kan de nodige referenties voorleggen. De lat ligt zeer hoog, je kan dus goed omgaan met werkdruk.

Waarom ben jij de juiste persoon?

Heb je concrete marketingervaring op topniveau? Heb je enkele jaren meegedraaid in een reclamebureau? Ben je een echte people manager en ben je helemaal thuis in de nieuwste technieken van de digitale marketing? Top, dat hebben we nodig. Je hebt een breed arsenaal aan marketingkennis, van print, online tot audiovisuele skills. Heb je ervaring met programma’s als Photoshop, Indesign en Illustrator? Dat is meegenomen!

Wat krijg je ervoor in de plaats?

Heel véél! Een verrassend boeiende, veelzijdige en uitdagende fulltime functie binnen een gezond, dynamisch en collegiaal bedrijf. Steylaerts hanteert de hoogste standaarden op elk vlak en biedt zijn medewerkers permanente opleidingen op topniveau. Je werkt tegen aantrekkelijke voorwaarden. Na een intensieve inwerkperiode treed je toe tot het directiecomité.

Ben jij onze witte raaf?

Solliciteer dan nu! We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Afbeelding van Marketing directeur