menu
Steylaerts Logo

Sales assistant Wijnegem

Tegelspecialist azuleo is voor projectontwikkelaars en andere professionals dé geschikte partner voor alle soorten tegels. Want azuleo blinkt net zo mooi als de geglazuurde azulejo-tegeltjes die je in stijlvolle gebouwen ziet. We trekken de kwaliteit van onze tegels door in onze service. Dat voelen klanten meteen wanneer ze onze grote toonzaal binnenstappen. Onze experts leiden professionals en particulieren rond doorheen alle mogelijkheden, voorzien van het meest deskundige advies. Zij worden in hun werk ondersteund door hun toffe collegiale Sales assistants.

Wat zal je doen?

Als Sales assistant ben jij het eerste contact met de klant wanneer die binnenstapt in onze toonzaal in Wijnegem. Je bent de gastvrouw of gastheer aan de balie, zorgt voor een vriendelijk onthaal en bent de spil tussen azuleo en de klant. Je zorgt voor administratieve ondersteuning van je collega's van het salesteam, en je staat ook in nauw contact met de andere diensten zoals inkoop, logistiek en boekhouding. Je bent aanwezig tijdens de openingsuren van de toonzaal, van 9u tot 18u, met een beurtrol op zaterdag.

Wie ben jij?

Een heel toffe persoon, al zeg je het zelf. Je combineert een commerciële ingesteldheid met sterke administratieve vaardigheden. Voldoende afwisseling geeft je een kick en je vindt verandering zelfs fijn. Je kan prioriteiten stellen, behoudt goed het overzicht en blijft onder druk altijd kalm, professioneel en klantvriendelijk. Je bent vlot Nederlandstalig, maar als je ook een mondje Engels spreekt, scoor je meteen extra punten.

Wat bieden wij?

Leuk werk in een leuk team. Je krijgt een veelzijdige functie met veel afwisseling, binnen een gezond en dynamisch bedrijf. Zo kan je heel wat talenten ontwikkelen zodat je wat later intern kan doorgroeien. We werken bij azuleo voor en mét mensen. Daarom staan in onze bedrijfscultuur de kernwaarden als autonomie, respect en opleiding voorop.

Wij bieden jou een vast fulltime contract van onbepaalde duur tegen aantrekkelijke voorwaarden. Met heel wat extralegale voordelen daarbovenop.

Weet je met je enthousiasme geen blijf? Stuur ons je sollicitatiebrief met cv en recente foto via de onderstaande knop!

Afbeelding van Sales assistant Wijnegem