menu
Steylaerts Logo

Toonzaalverkoper Wijnegem

azuleo is in Antwerpen dé referentie op het gebied van tegels. In onze inspirerende showroom in Wijnegem ontdek je de vloeren en wanden die bij je passen. Allemaal verschillende stijlen, in levensechte decors. Zowel families als professionals uit de bouwsector vinden hier wat ze zoeken. Dat is te danken aan ons enorme aanbod én aan ons tof team. Ben jij straks één van ons? Je krijgt er heel wat voor terug!

Wat zal je doen?

Als toonzaalverkoper begeleid je onze klanten in hun zoektocht naar de juiste tegels voor hun woning of project. Zowel professionele klanten als particulieren. Je gidst hen doorheen ons uitgebreid aanbod, helpt bij de selectie en geeft gepast advies tot ze volledig tevreden zijn met hun keuze. Je bent aanwezig tijdens de openingsuren van de toonzaal, tussen 9u en 18u. Je werkt vast op zaterdag en krijgt in ruil een dag vrij in de week.

Wie ben jij?

Een heel toffe persoon, al zeg je het zelf. Je houdt ervan om mensen te inspireren en raad te geven voor hun droominterieur. Want gelukkige klanten maken jou zelf gelukkig. Je bent sociaal, mensgericht en gaat graag om met mensen. Je vrienden vinden je glimlach aanstekelijk en je vindt zelf dat je best creatief bent. Je bent ook commercieel vaardig. Doorgedreven kennis en ervaring in interieurarchitectuur zijn niet noodzakelijk, maar uiteraard wel een leuke troef. En heb je 'goede smaak', wat dat ook mag zijn? Dan is dat zeker handig meegenomen!

Wat krijg je ervoor in de plaats?

Heel véél! Een boeiende functie, freelance of fulltime, waarbij je samenwerkt met alleen maar topcollega's. Je komt terecht in een mooi, warm, gezond bedrijf met hoge standaarden, waar je vlot kan doorgroeien. Verwacht je dus aan interessante opleidingen op absoluut topniveau. Onze kernwaarden als autonomie, respect en opleiding staan voorop, en dat voel je ook. Je krijgt een freelance overeenkomst of een vast fulltime contract van onbepaalde duur tegen aantrekkelijke voorwaarden met extralegale voordelen erbovenop.

Ben jij de persoon die straks onze klanten gelukkig maakt? Dan maken wij je op onze beurt graag gelukkig! Bezorg ons je sollicitatiebrief met je motivatie, cv en een recente foto via de knop hieronder. Je krijgt snel antwoord!

Afbeelding van Toonzaalverkoper Wijnegem