menu
Steylaerts Logo

Adjunct-Operationeel Directeur

Wat zal je doen?

Als rechterhand van de Operationeel Directeur bestaat je job hoofdzakelijk uit de coördinatie en coaching van een 12-tal projectmanagers die werkzaam zijn over heel Vlaanderen. Wij rekenen ook op jou voor een actieve bijdrage aan onze constante proces- en kwaliteitsverbetering.

Wie ben jij?

Je bent een sterke persoonlijkheid die reeds heeft bewezen een echte people-manager te zijn. Je combineert sterke administratieve skills met een onmiskenbare ICT vlotheid. Een technische achtergrond is absoluut geen noodzaak! Je bent in staat om vanuit je ijzersterke persoonlijke organisatie op een flexibele manier prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren. Je werkt graag zelfstandig, je bent erg oplossingsgericht en hands-on. Enige affiniteit met juridische en verzekeringstechnische dossiers is een pluspunt.

Wat bieden wij?

Een bijzonder afwisselende en uitdagende functie binnen een gezond, goed gestructureerd en dynamisch bedrijf met hoge standaarden op elk vlak. Wij zorgen ook na de inloopperiode voor intensieve en permanente opleidingen en bijscholingen op topniveau. Aan de juiste kandidaat bieden wij een overeenkomst van onbepaalde duur tegen erg aantrekkelijke voorwaarden.

Mail je sollicitatiebrief met cv en recente foto aan vacatures@steylaerts.be