menu
Steylaerts Logo

Administratief medewerker

Wat zal je als administratief medewerker doen?

Als administratief medewerker ben jij in je onthaalfunctie aan de balie van onze toonzalen in Wijnegem en Lier dé spilfiguur tussen ons en onze klanten. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het salesteam en je staat in nauw contact met andere diensten zoals onze inkoop, logistieke afdeling en boekhouding. Je bent aanwezig tijdens de openingsuren van de toonzalen van 9u tot 18u met een beurtrol op zaterdag.

Wie ben jij?

Je combineert je mensgerichte ingesteldheid met sterke administratieve vaardigheden. Je kan prioriteiten stellen en je bent in staat om ook onder druk het overzicht te bewaren, kalm en klantvriendelijk te blijven. Je houdt van afwisseling en deinst niet terug voor verandering. Spreek je een mondje Engels? Dat is alvast een goede extra troef!

Wat bieden wij?

Een erg afwisselende functie binnen een gezond en dynamisch bedrijf met hoge standaarden op elk vlak en regelmatige doorgroeimogelijkheden en opleidingen op absoluut topniveau.
We bieden je een vast fulltime contract van onbepaalde duur tegen aantrekkelijke voorwaarden en heel wat extralegale voordelen.

Mail je sollicitatiebrief met cv en recente foto aan vacatures@steylaerts.be