search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

Front Office Assistant

Wat zal je als Front Office Assistant doen?

Als Front Office Assistant ben je in je onthaalfunctie aan de balie van onze toonzalen in Lier, Temse en Wijnegem de spilfiguur tussen bedrijf en klant.  Je zorgt voor administratieve ondersteuning van het salesteam en je staat in nauw contact met de andere diensten (inkoop, logistiek, boekhouding...).   Je bent aanwezig tijdens de openingsuren van de toonzalen van 9:00 tot 18:00 met een beurtrol op zaterdag.

Solliciteer nu

Wie ben jij?

Je combineert een commerciĆ«le ingesteldheid met sterke administratieve vaardigheden.  Je kan prioriteiten stellen en je bent in staat om ook onder druk het overzicht te bewaren en kalm en klantvriendelijk te blijven.   Je houdt van afwisseling en wordt niet afgeschrikt door verandering.  Je vlot kunnen uitdrukken in het Engels is een pluspunt.

Wat bieden wij?

Een erg afwisselende functie binnen een gezond en dynamisch bedrijf met hoge standaarden op elk vlak en regelmatige doorgroeimogelijkheden en opleidingen op absoluut topniveau. 

We bieden je een vast fulltime contract van onbepaalde duur tegen aantrekkelijke voorwaarden en heel wat extralegale voordelen.

Mail je sollicitatiebrief met cv en recente foto aan vacatures@steylaerts.be