menu
Steylaerts Logo

Helpdesk medewerker

Wat zal je doen?

Als Helpdesk medewerker ben je aan de balie van onze toonzaal in Wijnegem de spilfiguur tussen bedrijf en klant. Je helpt onze klanten zowel telefonisch als persoonlijk aan de balie verder of brengt hen in contact met de juiste collega’s. Verder zorg je voor de administratieve ondersteuning van het salesteam en sta je in nauw contact met de andere diensten zoals inkoop, logistiek en boekhouding. Je bent aanwezig tijdens de openingsuren van de toonzalen van 9:00 tot 18:00 met een beurtrol op zaterdag.

Wie ben jij?

Je combineert een commerciële ingesteldheid met sterke administratieve vaardigheden. Je kan prioriteiten stellen en je bent in staat om ook onder druk en met veel input via verschillende kanalen het overzicht te bewaren en klantvriendelijk te blijven. Je houdt dus absoluut van afwisseling en verandering.

Wat bieden wij?

Je kan je bewijzen in een erg uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden binnen een gezond en dynamisch bedrijf waar in de omgang met de medewerkers kernwaarden als autonomie, respect en opleiding voorop staan.

We bieden je een vast fulltime contract van onbepaalde duur tegen aantrekkelijke voorwaarden en heel wat extralegale voordelen.

Mail je sollicitatiebrief met cv en recente foto aan vacatures@steylaerts.be