search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

Hoofdmagazijnier Lier (m/v)

Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je daarbovenop een geboren leider? Dan ben jij de geknipte hoofdmagazijnier die wij zoeken.

Ons magazijn barst dagelijks van de activiteit. Steeds is het een komen en gaan van goederen. Als hoofdmagazijnier is het jouw doel om de verwerking van inkomende en uitgaande goederen in goede banen te leiden. Steeds moet de kwaliteit van het geleverde werk van topniveau zijn, zowel van jou als van je 5 collega-magazijniers. Je organiseert regelmatig stockcontroles en stuurt bij waar nodig. Je bent de rechterhand van onze logistiek manager. Tot slot ben je niet vies om zelf mee te draaien in de magazijnwerking.

Als hoofdmagazijnier:

  • Ben je vertrouwd met magazijnwerk
  • Kan je leiding geven aan het magazijnteam
  • Word je gelukkig wanneer het werk nauwkeurig en gestructureerd verloopt
  • Kan je werk plannen als geen ander
  • Ben je een echte doener
  • Staat stress niet in jouw woordenboek
  • Heeft een heftruck geen geheimen voor jou, en beschik je minstens over een rijbewijs B

Jouw capaciteiten als hoofdmagazijnier laat je met alle plezier zien in ons magazijn in Lier. Hier werk je volgens een afwisselende uurregeling (van 7 uur tot 16 uur en van 9 uur tot 18 uur). Ook een beurtrol op zaterdag (van 9 uur tot 18 uur) schrikt jou niet af. Geen nood, wanneer je op zaterdag van de partij bent, heb je uiteraard in de week een dagje vrijaf.

Weet jij, als handige Harry, geen blijf meer met je enthousiasme na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel via onderstaande knop of via vacatures@steylaerts.be. We bieden je graag een fulltime vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen. De toffe collega’s krijg je er gratis bij!