menu
Steylaerts Logo

Magazijnier Lier

Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je daarbovenop een echte teamplayer? Dan ben jij de geknipte magazijnier die wij zoeken.

Ons magazijn barst dagelijks van de activiteiten. Daardoor is geen enkele werkweek hetzelfde. De ene week pick je 100% nauwkeurig, zoveel mogelijk orders, de andere week ben je verantwoordelijk voor het correct laden, lossen en stockeren van de goederen. Nauwkeurigheid is waar het om draait bij Steylaerts. Je gaat zelfstandig te werk met aandacht voor collega’s die een helpende hand nodig hebben. Samen maken we het werk lichter. 

Als magazijnier:

  • Ben je vertrouwd met magazijnwerk
  • Word je gelukkig wanneer het werk nauwkeurig en gestructureerd verloopt
  • Ben je een echte doener
  • Staat stress niet in jouw woordenboek
  • Heeft een heftruck geen geheimen voor jou, en beschik je minstens over een rijbewijs B

Jouw capaciteiten als magazijnier laat je met alle plezier zien in ons magazijn te Lier. Hier werk je volgens een afwisselende uurregeling (van 7 uur tot 16 uur en van 9 uur tot 18 uur).

Weet jij, als handige Harry, geen blijf meer met je enthousiasme na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel via onderstaande knop of via vacatures@steylaerts.be. We bieden je graag een fulltime vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen. De toffe collega’s krijg je er gratis bij!