menu
Steylaerts Logo

Magazijnier Lier

In onze magazijnen gonst het dagelijks van de bedrijvigheid. Jij zorgt er samen met je fantastische collega’s voor dat elke klant alle materialen krijgt die ze nodig hebben. Voor orders picken, laden en lossen van goederen en stockeren draai je je hand niet om. Bovendien besef je dat dit werk heel nauwkeurig moet verlopen. Je wilt uiteraard niet dat een klant een verkeerd bad in zijn badkamer krijgt!

Een dag als magazijnier:

In ons magazijn is er een constante in- en uitstroom van goederen. Jij verwerkt deze, en zorgt voor een nauwkeurige afhandeling. Dagelijks streef je een hoge kwaliteit na van je afgeleverde werk. Je wilt steeds een proper en ordelijk magazijn. Dat werkt uiteraard een pak leuker en efficiënter. Tot slot heb je dagelijks contact met onze klanten en leveranciers. Kortom: een gevarieerde job waarbij geen elke dag hetzelfde is.

Jouw profiel:

Jij als magazijnier van Steylaerts moet fysiek in orde zijn. De zware materialen die in ons magazijn dagelijks passeren moet je de baas kunnen. Je houdt ervan om gestructureerd en nauwkeurig te werk te gaan. Bovendien hou je in elke situatie je hoofd koel, ook wanneer het even wat drukker is. Heb je ervaring met een heftruck? Ook dat ga je goed kunnen gebruiken.

Wij bieden jou:

Bij Steylaerts kom je terecht in een groeiend en stabiel bedrijf, met geweldige collega’s. Je krijgt een vast contract met aantrekkelijke verloning, én alle voordelen die gelden vanuit de bouwsector. Je werkt in ons hoofdmagazijn in Lier, afwisselend van 7 tot 16 uur of van 9 tot 18 uur. De leuke bedrijfsfeestjes krijg je er gratis bij!

Weet je met je enthousiasme geen blijf? Mail je sollicitatiebrief met cv en recente foto aan vacatures@steylaerts.be