menu
Steylaerts Logo

Magazijnier Temse

In onze magazijnen gonst het dagelijks van de bedrijvigheid. Jij zorgt er samen met je fantastische collega’s voor dat elke klant alle materialen krijgt die ze nodig hebben. Voor het picken en laden van orders en het lossen en stockeren van goederen draai jij je hand niet om. Bovendien besef je dat dit werk heel nauwkeurig moet verlopen. Je wilt uiteraard onze klanten de juiste tegels voor hun badkamer geleverd krijgen.

Een dag als magazijnier

In ons magazijn is er een constante in- en uitstroom van goederen. Jij verwerkt deze, en zorgt voor een nauwkeurige afhandeling, ook van het erbij horende papierwerk. Dat lukt het beste in een proper en ordelijk magazijn. Je hebt dagelijks vele contacten met onze klanten en leveranciers. Kortom, een gevarieerde job waarbij geen enkele dag hetzelfde is.

Jouw profiel

Als magazijnier weet je van aanpakken want er gaan dagelijks zware materialen door je handen. Je houdt ervan om gestructureerd en nauwkeurig te werken. Je werkt meestal alleen, dus je bent in staat om heel zelfstandig te werken. Bovendien hou je in elke situatie je hoofd koel, ook wanneer het even wat drukker is. Heb je ervaring met een heftruck? Ook dat ga je goed kunnen gebruiken.

Wij bieden jou

Bij Steylaerts kom je terecht in een groeiend en stabiel bedrijf, met geweldige collega’s. Je krijgt een vast contract met aantrekkelijke verloning, én alle voordelen die gelden vanuit de bouwsector. Je werkt in magazijn in Temse, van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur. De leuke sfeer krijg je er gratis bij!

Weet je met je enthousiasme geen blijf? Mail je sollicitatiebrief met cv en recente foto aan vacatures@steylaerts.be.