search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

Pietje precies met feeling voor badkamers

Badkamer opmeter & adviseur (m/v)

Heb je een arendsoog voor detail en wil je elke badkamer naar het hoogst mogelijke niveau tillen? Neem je daarnaast graag een adviserende rol op? Dan is de functie van badkamer opmeter & adviseur misschien wel iets voor jou!


VERKOCHT! Onze klanten hebben hun droombadkamer gekozen. Hun dossier komt nu bij ons als team terecht, want wij zijn jouw Project Opvolger en Project Assistant. Samen zijn we een geoliede machine die van elke badkamer een parel maakt! We zoeken dus een echte teamplayer!

Julie & Pieter Project Assistant en Project Opvolger
Julie & Pieter


Je gaat op klantenbezoek en meet de badkamer tot in het kleinste detail op. Geen enkel hoekje of kantje van de ruimte ontsnapt aan je blik! ‘Pietje Precies’ is dus jouw bijnaam! Geen vraag is voor jou te veel! Jij bent immers diegene die alle technische vragen en wensen van de klant in realiteit zal omzetten.


_Z3A6916_Yes_Hoofd_cor.jpg_Z3A2890_Hoofd.jpg-.jpg

Als badkamer opmeter en adviseur: 

  •  Heb je een diploma technisch tekenen, bouwkunde, interieurarchitectuur of relevante ervaring op zak. 
  •  Kan je vlot overweg met uiteenlopende it-tools en tekenprogramma’s. 
  •  Trek je onze hoge standaarden door in jouw manier van communiceren en werken.
  •  Mik je op een hoge klantentevredenheid door open te communiceren en een respectvolle houding aan te nemen.
  • Als je iets kent van sanitaire installaties én loodgieterij, scoor je extra punten! 

Heb jij zin in een boeiende en afwisselende job en draag je duidelijke structuren en afspraken hoog in het vaandel? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Jouw speelveld situeert zich voornamelijk in de Mechelse regio en Vlaams-Brabant. Vaste uren heb je niet, die vul je zelf in afhankelijk van de vraag van de klant. 

Wij zorgen voor een stevige opleiding bij aanvang en permanente training en coaching om jou op topniveau te brengen en houden! Een heel aantrekkelijk loonpakket mag uiteraard ook niet ontbreken! 

 Is dit op jouw lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur als de bliksem jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@steylaerts.be of solliciteer via onderstaande knop!