menu
Steylaerts Logo

Project Assistant

Steylaerts is dé nummer 1 in badkamerrenovatie, met spectaculaire showrooms in Temse en in Lier. Elk jaar realiseren wij ruim 900 projecten, en dat aantal blijft maar stijgen. Daarom breiden we ons team nog verder uit en zijn we op zoek naar een klantvriendelijke Administratief Assistent Projecten.

Ben jij iemand die elke klant op handen draagt? Zijn administratie en opvolging daarnaast jouw sterkste punten? Dan ben jij misschien wel het ontbrekende puzzelstukje op onze wervenafdeling!

Wat doet een Project Assistant bij Steylaerts?

Een verkocht badkamerdossier komt in jouw administratieve handen terecht. Jij zorgt er voor dat alles van A tot Z vlot en gestructureerd verloopt, van het eerste werfbezoek tot de laatste factuur. Jij beantwoordt alle vragen, hoe groot of klein ze ook mogen zijn. Sommige klanten zijn misschien iets minder goedgemutst, maar dat is voor jou geen enkel probleem. Elke klant wordt door jou even vriendelijk en kalm verder geholpen. Samen met de Project Manager zorg je er voor dat de badkamer ook in realiteit een parel wordt. Jullie zijn niet voor niets het wonder-team van Steylaerts.

Als Project Assistant Temse:

  • Heb je bij voorkeur een diploma hoger onderwijs op zak
  • Kan je vlot overweg met Microsoft Office
  • Weet je ook onder druk je kalmte en klantvriendelijke zelve te blijven
  • Ben je nauwkeurig en weet je ten allen tijde het overzicht te bewaren
  • Mik je op een hoge klantentevredenheid door open te communiceren en een respectvolle houding aan te nemen, zowel naar de klant als naar je collega's toe

Wat krijg je ervoor in de plaats?

Werk je graag volgens een vast schema van 8 uur tot 17 uur, en dit van maandag tot vrijdag in onze vestiging in Temse? Heb je nood aan een afwisselende functie waarin je al je talenten kwijt kan? Ben je daarnaast op zoek naar een bedrijf én functie waarin een collegiale sfeer heerst? Zoek dan niet verder!

Wij zorgen voor een boeiende opleiding bij aanvang en permanente training en coaching om jou op topniveau te brengen en houden! Een aantrekkelijk loonpakket mag uiteraard ook niet ontbreken!

Solliciteer meteen!

Lijkt dit op jouw lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur als de bliksem jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@steylaerts.be of solliciteer via onderstaande knop!