search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

Projectleider badkamerrenovaties

Steylaerts is de onbetwiste nummer 1 in badkamerrenovatie met spectaculaire showrooms in Lier en in Temse. Jaarlijks realiseren wij ruim 900 totaalprojecten.

Heb jij oog voor detail en ga je altijd voor topkwaliteit? Ben jij een geboren leider die de klant altijd centraal stelt? Dan ben jij de Projectleider die we zoeken!

Solliciteer nu

Wat doet een Projectleider?

Als Projectleider vorm je een team met een Opmeter en een Project Assistant. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van onze badkamerrenovaties in Vlaams-Brabant. Je zorgt voor aansturing, coaching en planning van de eigen plaatsers en onderaannemers. Je staat in nauw contact met de klant en je zorgt ervoor dat zijn of haar project vlekkeloos verloopt.

Wie ben jij?

Je bent een echte people manager die zowel technisch als administratief stevig in de schoenen staat. Je hebt een sterke persoonlijke organisatie en je bent in staat om op een flexibele manier prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren. Je werkt graag zelfstandig en je bent uitermate oplossingsgericht. Ervaring en/of diploma's technisch tekenen, bouwkunde, interieurarchitectuur en kennis van sanitaire installaties zijn pluspunten.

Wat bieden wij?

Een boeiende en afwisselende fulltime functie binnen een gezond en dynamisch bedrijf met hoge standaarden op elk vlak en permanente opleidingen op topniveau. Je werkt freelance of met een vast contract tegen erg aantrekkelijke voorwaarden.

Vaste uren heb je niet, die vul je zelf in afhankelijk van de behoeften op je projecten.

Ben jij onze Projectleider? Aarzel niet en stuur als de bliksem jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@steylaerts.be