search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

Vervuller van badkamerdromen Lier

Toonzaalverkoper Lier (m/v)

Krijg jij een kick bij het vervullen van badkamerdromen van klanten? Kan jij je als geen ander inleven in de badkamerverhalen van smaakvolle 40’ers tot hippe 70’ers? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Steylaerts krijgt dagdagelijks heel wat mensen over de vloer die op zoek zijn naar de badkamer van hun dromen. Deze klanten hebben nood aan een hartelijke en professionele begeleiding. Alleen zoekt ons superteam nog een extra held om hieraan mee te bouwen.

Stefan en Rita verkopers
Stefan en Rita

Niet de juiste ervaring of diploma? Geen nood! Superhelden komen in alle maten en vormen, geuren en kleuren voor. Wij bieden de nodige opleiding en coaching om jou op topniveau te brengen en te houden. Jouw motivatie en talenten zijn voor ons van belang!

Als vervuller van badkamerdromen:

  • maak je een duidelijke en gedetailleerde offerte voor de badkamerrenovatie van jouw klant;
  • is het jouw kunst om er voor te zorgen dat mensen voor onze service en kwaliteit kiezen;
  • hoef je helemaal geen administratieve duizendpoot te zijn, want daar is onze werfafdeling een krak in!
IMG_4918.jpg

Werk jij graag volgens een vast schema van 9 uur tot 18 uur? En deins je er niet voor terug om ook op zaterdag je verkoopkrachten ten volle te gebruiken? Uiteraard heb je een vaste vrije dag in de week om je ‘superpower’ te laten rusten! Is dit allemaal op jouw lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur als de bliksem je CV en motivatiebrief door naar vacatures@steylaerts.be of solliciteer via onderstaande knop! 

Wij zorgen voor een boeiende en trendy werkomgeving waar een aangename werksfeer heerst met tal van gemotiveerde en trotse collega’s. En ook een aantrekkelijk loonpakket mag niet ontbreken!